Systemkrav för Fireworks CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 och CS6-program har också stöd för Windows 8. Mer information om stöd för Windows 8 finns i Vanliga frågor och svar för CS6.
  • 1 GB RAM (2 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme för installation, ytterligare utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • Bildskärmsupplösning 1280x1024 med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsuppkoppling krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.** Telefonaktivering är inte tillgänglig.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7, Adobe Creative Suite 5, CS5.5 och CS6-program har stöd för Mac OS X Mountain Lion (v10.8) när det installeras på Intel-baserade system.*
  • 1 GB RAM (2 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme för installation, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på en volym där ett skiftlägeskänsligt filsystem används eller på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • Bildskärmsupplösning 1280x1024 med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Den här programvaran fungerar inte om den inte aktiveras. Bredbandsuppkoppling krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.** Telefonaktivering är inte tillgänglig.

* Läs mer om stöd för Mac OS X Mountain Lion.

**Den här produkten kan integrera med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part ("Onlinetjänster"). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan dessutom upphöra eller ändras helt eller delvis utan förvarning. Avgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.

Systemkrav för Fireworks CS5.5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 rekommenderas); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1; Windows 7
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme för installation, ytterligare utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • 1 280 × 1 024 skärm med 16-bitars grafikadapter
  • DVD-ROM-enhet
  • Internetanslutning via bredband krävs för onlinetjänster och för fortlöpande validering av Subscription Edition (om tillämpligt)*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.5.7 eller v10.6
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym som använder ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på lagringsenheter av flashminnestyp.)
  • 1 280 × 1 024 skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Onlinetjänster kräver Internetanslutning via bredband*

Med den här produkten kan du utöka funktionaliteten och få åtkomst till vissa funktioner som tillhandahålls online, inklusive CS Live-onlinetjänster ("Onlinetjänster") förutsatt att du har en snabb internetanslutning. Det är inte säkert att onlinetjänsterna, eller vissa av funktionerna som ingår i dessa, är tillgängliga i alla länder, på alla språk eller med alla valutor. De kan också avbrytas – helt eller delvis – utan att detta meddelas i förväg. Användning av onlinetjänsterna regleras av användarvillkoren och onlinesekretesspolicyn. Tillgång till vissa tjänster kräver registrering. Vissa onlinetjänster, inklusive sådana som till en början erbjuds utan kostnad, kan senare komma att avgiftsbeläggas och kräva prenumeration. Mer information om användarvillkoren och integritetspolicyn finns på: www.adobe.com.

Systemkrav för Fireworks CS5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 rekommenderas); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1; Windows 7
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym som använder ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på lagringsenheter av flashminnestyp.)
  • Upplösning på 1 280 × 1 024 med minst 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Onlinetjänster kräver Internetanslutning via bredband*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.5.7 eller v10.6
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym som använder ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på lagringsenheter av flashminnestyp.)
  • Upplösning på 1 280 × 1 024 med minst 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Onlinetjänster kräver Internetanslutning via bredband*

* Med den här produkten kan du utöka funktionaliteten och få åtkomst till vissa funktioner som tillhandahålls online, inklusive CS Live-onlinetjänster ("Onlinetjänster") förutsatt att du har en snabb internetanslutning. Det är inte säkert att onlinetjänsterna, eller vissa av funktionerna som ingår i dessa, är tillgängliga i alla länder, på alla språk eller med alla valutor. De kan också avbrytas – helt eller delvis – utan att detta meddelas i förväg. Användning av onlinetjänsterna regleras av användarvillkoren och onlinesekretesspolicyn. Tillgång till vissa tjänster kräver registrering. Vissa onlinetjänster, inklusive sådana som till en början erbjuds utan kostnad, kan senare komma att avgiftsbeläggas och kräva prenumeration. Mer information, aktuella användarvillkor samt policyn för integritet online finns på www.adobe.com/se/.

Systemkrav för Fireworks CS4

Windows

• 1 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 rekommenderas) eller Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1 (certifierat för 32-bitars Windows XP och Windows Vista)
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på lagringsenheter av flashminnestyp.)
  • Skärmupplösning på 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas), med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Onlinetjänster kräver Internetanslutning via bredband*

Kompatibilitet med Windows 7

Mac OS

• PowerPC® G5 eller flerkärnig Intel®-processor
  • Mac OS X v10.4.11–10.5.4
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  •  1 GB ledigt hårddiskutrymme för installationen. Ytterligare ledigt utrymme krävs under installationsprocessen (kan inte installeras på en volym där ett skiftlägeskänsligt filsystem används eller på Flash-baserade lagringsenheter)
  • Skärmupplösning på 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas), med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Onlinetjänster kräver Internetanslutning via bredband*

Kompatibilitet med Snow Leopard

*Du kan utöka produktens funktionalitet med hjälp av vissa tjänster på nätet, som Adobe CS Live ("Onlinetjänster"), förutsatt att du har en snabb Internetuppkoppling. Det är inte säkert att onlinetjänsterna, eller vissa av funktionerna som ingår i dessa, är tillgängliga i alla länder, på alla språk eller med alla valutor. De kan också avbrytas – helt eller delvis – utan att detta meddelas i förväg. Användning av onlinetjänsterna regleras av användarvillkoren och onlinesekretesspolicyn. Tillgång till vissa tjänster kräver registrering. Vissa onlinetjänster, inklusive sådana som till en början erbjuds utan kostnad, kan senare komma att avgiftsbeläggas och kräva prenumeration. Mer information, aktuella användarvillkor samt policyn för integritet online finns på www.adobe.com/se/.

Systemkrav för Fireworks CS3

Windows

• Pentium 4-, Intel Centrino-, Intel Xeon- eller Intel Core Duo-processor (eller processor kompatibel med dessa)
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 2 eller Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise (certifierat för 32-bitarsversioner)
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme. (Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen.)
  • 1 024 x 768 skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • För multimediefunktioner krävs QuickTime 7
  • Internetanslutning eller telefon krävs för aktivering av produkten
  • Bredbandsuppkoppling till Internet krävs för Adobe Stock Photos* och andra tjänster

Mac OS

• PowerPC G4 eller G5 eller flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v10.4.810.5 (Leopard)
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme. (Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen.)
  • 1 024 x 768 skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • För multimediefunktioner krävs QuickTime 7
  • Internetanslutning eller telefon krävs för aktivering av produkten
  • Bredbandsuppkoppling till Internet krävs för Adobe Stock Photos* och andra tjänster

*Det kan hända att onlinetjänsterna, inklusive men inte begränsat till Adobe Stock Photos och Adobe Connect, inte är tillgängliga i alla länder, på alla språk eller med alla valutor. Eventuella tjänsters tillgänglighet kan komma att ändras. Användningen av onlinetjänsterna regleras av separata användarvillkor. Vissa tjänster kan medföra ytterligare avgifter.