Adobe Bridge og Bridge CC 2015 går ned Mac OS X 10.11.x (El Capitan)

Bridge og Bridge CC 2015 går ned, når der navigeres i mapper og mediefiler på computere med to skærme

I Mac OS X (version 10.11.0, 10.11.1, 10.11.2, 10.11.3 og 10.11.6) bryder Adobe Bridge og Bridge CC 2015 hele tiden ned, når du gennemser mapper og medier.

Problemet opstår kun i følgende situationer:

• Du bruger Bridge eller Bridge CC 2015 i en af de nævnte Mac OS X-versioner.
  • Du har en opstilling med en ekstern skærm (dvs. to skærme).
  • Muligheden Skærme har separate Spaces er valgt i systemindstillingerne. Denne indstilling er som standard aktiveret i de nævnte Mac OS X-versioner.

Berørte produktversioner

Adobe Bridge og Adobe Bridge CC 2015

Operativsystem

Mac OS X 10.11.x (El Capitan)

Anvend en af følgende løsninger for at løse problemet:

Løsning 1: Opdater Bridge til den seneste version

Dette problem er blevet rettet i Bridge CC 2017.

For at løse problemet opdateres til den seneste version af Bridge.

Hvis du vil vide, hvordan du opdaterer din app, kan du finde oplysninger i Opdater Creative Cloud-apps.

Løsning 2: Opdater til macOS 10.12 (Sierra)

Opdater Mac OS-versionen til 10.12 (Sierra) for at løse problemet.

Du kan finde flere oplysninger i Apples dokumentation.