Opgrader dit Creative Cloud-medlemskab, skift medlemskabstype, eller konverter en omkostningsfri testversion til en betalt plan.

Opgrader din plan

Creative Cloud gør det nemt at opgradere fra én medlemsplan til en anden.

Hvis du opgraderer til en Creative Cloud-årsplan, skal du ikke betale et annulleringsgebyr på din eksisterende plan. Ved opgradering modtager du en refusion for den ubrugte del af dit tidligere medlemskab.

Du kan f.eks. opgradere din plan med enkelt app til en Creative Cloud Alle apps-plan. Du kan også opgradere din månedsplan til en årsplan, som betales enten månedligt eller én gang om året.

Følg disse trin for at opgradere din plan:

1. Gå til www.adobe.com/dk, og log ind med Log ind-linket i den øverste navigationslinje. Log ind med dit Adobe ID og din adgangskode eller med din sociale konto (Facebook eller Google).

Hvis du allerede er logget på, skal du klikke på dit navn i den øverste navigationslinje.

Bemærk:

Har du problemer? Ryd cachen i browseren, eller prøv en anden browser såsom Internet Explorer eller Safari.

2. Der vises en navigationsrude, hvori du skal klikke på Administrer konto.

Bemærk:

Du kan blive bedt om at angive adgangskoden for at bekræfte din identitet.

3. Under Planer og produkter skal du klikke på Administrer plan.

Klik på Administrer plan
  4. Under Planoplysninger skal du klikke på Skift plan. Du kan også se oplysninger om din nuværende plan.

Klik på Skift plan

Bemærk:

Kan du ikke se Skift plan-linket? I lande, der betjenes af Digital River, Adobes e-handelspartner, er Skift plan ikke tilgængelig. Hvis du vil ændre eller opgradere din plan, skal du kontakte os.

5. På siden Skift plan skal du vælge fra en liste over tilgængelige planer og klikke på Skift til denne plan.

Klik på Skift til denne plan
  6. Læs vilkårene og betingelserne på bekræftelsessiden, og klik på Skift plan. Dit medlemskab er aktiveret, og Creative Cloud-computerappen viser nu din aktuelle berettigelsesstatus.

Bemærk:

Hvis din nye medlemsplan ikke aktiveres automatisk, skal du logge ud af Creative Cloud og logge ind igen. Du kan finde detaljerede instruktioner under Log ind og log ud for at aktivere Creative Cloud-apps.

Skift din medlemskabstype

Vil du skifte fra et Creative Cloud-medlemskab til et andet? Sådan gør du.

I nogle tilfælde kræver skift fra ét medlemskab til et andet et opkald til kundesupport. Afhængigt af dit valgte medlemskab skal du måske annullere dit eksisterende medlemskab. Før du annullerer dit medlemskab, skal du læse Adobes abonnementsvilkår.

Hvis du vil skifte fra et medlemskab med flere apps, såsom Creative Cloud-fotografiplanen, til et fuldt Creative Cloud-medlemskab, skal du kontakte os.

Se Skift fra et individuelt medlemskab til et teammedlemskab

Hvis du har et individuelt Creative Cloud-medlemskab, kan du annullere det uden at skulle betale opsigelsesgebyr og tilmelde dig igen som en del af din virksomheds medlemskab. Kontakt os for at annullere dit individuelle medlemskab.

Bemærk:

Hvis din nye medlemsplan ikke aktiveres automatisk, skal du logge ud af Creative Cloud og logge ind igen. Du kan finde detaljerede instruktioner under Log ind og log ud for at aktivere Creative Cloud-apps.

Du kan manuelt hente Creative Cloud-computerappen ved at besøge siden Creative Cloud-computerapp.

Du kan også deaktivere og genaktivere dit medlemskab ved at logge af alle Creative Cloud-apps. Når du logger af en Creative Cloud-app, deaktiveres alle programmer, der er tilknyttet dette Adobe ID på den pågældende computer.

• Start en app, såsom Photoshop, og vælg Hjælp > Log af.
  • Luk appen, og start den igen.
  • Vælg Hjælp > Log på, og log ind med dit Adobe ID.

Konverter en testversion til et betalt medlemskab

Hvis du vil konvertere en testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab, skal du blot logge ind på www.adobe.com/dk med dit Adobe ID og din adgangskode (via linket Log ind i den øverste navigationslinje). Klik derefter på Kom i gang, og vælg en medlemsplan.

Du kan se flere oplysninger og instruktioner om, hvordan du konverterer en udløbet testversion, under Konverter en testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab.