Opgradering af lagerplads i Creative Cloud

Det er nemt at opgradere dit abonnement på lagerplads i Creative Cloud.

Sådan opgraderer du dit abonnement på lagerplads

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

Bemærk: Hvis du ikke har Creative Cloud-klientprogrammet installeret på din computer, skal du installere det først.

2. Gør et af følgende, alt efter hvilken version af Creative Cloud-computerappen du har:

Vælg ikonet cloudaktivitet  øverst til højre, og vælg derefter Opgrader.

Opgrader lager

Vælg Filer. Vælg derefter Opgrader lager.

Opgrader

3. Der vises de muligheder, du har for at opgradere din lagerplads.

Gennemse de forskellige opgraderingsmuligheder, og indtast din e-mailadresse. Vælg derefter Fortsæt til betaling.

Fortsæt til betaling

4. Bekræft dine betalingsoplysninger, og vælg derefter Sikker betaling.

Vælg Sikker betaling

5. Følg vejledningen på skærmen.

Når du har afgivet bestillingen, får du en e-mail med bekræftelse fra Adobe.

Vil du ændre dit abonnement og opgradere lagerplads?

Sådan opgraderer du dit abonnement på lagerplads, hvis dit abonnement blev købt ved hjælp af en indløsningskode

Hvis du har købt abonnementet via en forhandler eller en Adobe-forhandler, bør du have fået en indløsningskode.

Yderligere lagringsplads er i øjeblikket ikke tilgængelig for abonnementer, der er købt med en indløsningskode. Dette vil dog snart blive muligt. I mellemtiden kan du købe et abonnement med større lagerkapacitet, hvis du har brug for mere plads.