Det er nemt at opgradere dit abonnement på lagerplads i Creative Cloud.

Bemærk:

Hvis du er en Premiere Rush CC-bruger, og du vil opgradere din lagerplads, skal du læse denne artikel.

Sådan opgraderer du dit abonnement på lagerplads

1. Hvis du ikke er logget på, skal du logge på din Adobe ID-konto vha. dit Adobe ID og din adgangskode eller en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).
  2. Klik på Abonnementer på navigationslinjen øverst på siden.

Navigationslinjen
  3. Klik på Administrer abonnement under Mine abonnementer.

Klik på Administrer abonnement
  4. Klik på Skift abonnement under Betaling og abonnement.

Du kan også se oplysninger om dit nuværende abonnement.

Klik på Skift abonnement

Bemærk:

Kan du ikke se linket Skift abonnementKontakt os for at opgradere dit abonnement.

5. På siden Skift abonnement kan du vælge mellem de tilgængelige abonnementer og lagerløsninger (klik på pilen til højre for at scrolle igennem abonnementerne).

Valg af lagerløsning
  6. Klik på Vælg, og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du har et abonnement kun til mobil ...

Hvis du har et abonnement kun til mobil – hvis du f.eks. indtil videre kun har brugt Lightroom eller Rush på din mobilenhed – kan du få mere lagerplads ved at opgradere til et andet abonnement. Du kan f.eks. opgradere til et Lightroom CC-abonnementet med 1 TB lagerplads.

Hvis du ikke kan se en mulighed for at opgradere dit abonnement på lagerplads...

Hvis du ikke kan se en mulighed for at opgradere dit abonnement på lagerplads på din kontoside, skal du kontakte os for at opgradere dit abonnement på lagerplads.

Hvis du har købt dit abonnement med en indløsningskode...

Hvis du har købt abonnementet via en forhandler eller en Adobe-forhandler, bør du have fået en indløsningskode.

Ekstra lagerplads er i øjeblikket ikke tilgængelig for abonnementer købt med en indløsningskode. Dette vil dog snart blive muligt. Hvis du i mellemtiden vil tilføje ekstra lagerplads, skal du købe et Lightroom CC-abonnement (1 TB) eller et Photography-abonnement (1 TB). Hvis du vil købe disse abonnementer, skal du gå til siden Creative Cloud-abonnementer.