Det er nemt at opgradere dit abonnement på lagerplads i Creative Cloud.

1. Vælg Administration af abonnement.

Administration af abonnement
  2. Scrol ned til afsnittet Inkluderet software og tjenester. Vælg den ønskede mængde lagerplads i rullemenuen Lager.

Inkluderede tjenester
  3. Vælg Gennemse.

4. Gennemse oplysningerne om opgraderingenog vælg Bekræft.

Vil du ændre dit abonnement og opgradere lagerplads?

For at opgradere dit abonnementet på lagerplads i Creative Cloud-klientprogrammet skal du følge nedenstående trin.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet  i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Gør et af følgende, alt efter hvilken version af Creative Cloud-computerappen du har:

Vælg ikonet cloudaktivitet  øverst til højre, og vælg derefter Opgrader.

Opgrader lager

Vælg Filer. Vælg derefter Opgrader lager.

Opgrader
  3. Der vises de muligheder, du har for at opgradere din lagerplads.

Gennemse de forskellige opgraderingsmuligheder, og indtast din e-mailadresse. Vælg derefter Fortsæt til betaling.

Fortsæt til betaling
  4. Bekræft dine betalingsoplysninger, og vælg derefter Sikker betaling.

Vælg Sikker betaling
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Når du har afgivet bestillingen, får du en e-mail med bekræftelse fra Adobe.

Hvis du har et abonnement kun til mobil – hvis du f.eks. indtil videre kun har brugt Lightroom eller Premiere Rush på din mobilenhed – kan du få mere lagerplads ved at opgradere til et andet abonnement. Du kan f.eks. opgradere til et Lightroom-abonnementet med 1 TB lagerplads.

• Du kan læse om, hvordan du opgraderer dit Lightroom-abonnement, i det forrige afsnit.
  • Du kan opgradere lagerplads til Premiere Rush på iOS via dette link.

Hvis du har købt abonnementet via en forhandler eller en Adobe-forhandler, bør du have fået en indløsningskode.

Yderligere lagringsplads er i øjeblikket ikke tilgængelig for abonnementer, der er købt med en indløsningskode. Dette vil dog snart blive muligt. Hvis du i mellemtiden vil tilføje ekstra lagerplads, kan du købe et Lightroom-abonnement (1 TB) eller et Photography-abonnement (1 TB). Hvis du vil købe disse abonnementer, skal du gå til siden Creative Cloud-abonnementer.