Voit vaihtaa Adobe-tuotteen toiseen kieliversioon tai toisen käyttöjärjestelmän versioon. Lue myös lisää Adoben vaihtokäytännöistä.

CC-sovelluksen kielen tai ympäristön vaihtaminen

Jos sinulla on Creative Cloud -tili, sinun ei tarvitse vaihtaa tuotetta. Sovellusten kieltä ja käyttöjärjestelmää hallitaan Creative Cloud --työpöytäsovelluksen kautta. Yksi Creative Cloud -jäsenyys oikeuttaa asentamaan sovellukset kahteen tietokoneeseen. Nämä tietokoneet voivat olla kaksi Windows-pohjaista konetta, kaksi Mac OS -pohjaista konetta tai yksi kumpaakin. Asennusohjelma tunnistaa käyttöjärjestelmän automaattisesti ja asentaa sovelluksen oikean version. Voit asentaa sovelluksia millä kielellä tahansa ja vaihtaa asennuskieltä niin usein kuin haluat.

Jos haluat vaihtaa asennetun sovelluksen kielen, vaihda kieliasetus Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asetuksissa, poista sovelluksen asennus ja asenna sovellus uudelleen. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kieliasetusten vaihtaminen.

Jos Creative Cloud on aktivoituna kahdessa tietokoneessa ja haluat siirtää lisenssin kolmanteen tietokoneeseen, jonka käyttöjärjestelmä poikkeaa aktivoidusta versiosta, sinun on ensin kirjauduttava ulos Creative Cloudista tietokoneessa, jonka Creative Cloud -lisenssin aktivoinnin olet poistamassa. Valitse Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa Asetukset > Oletusarvot > Yleiset > Kirjaudu ulos. Tarkemmat ohjeet ovat kohdassa Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen kirjautumalla sisään ja ulos.

Kun Creative Cloudin aktivointi on poistettu vanhasta tietokoneesta, voit kirjautua sisään Creative Cloudiin toisen käyttöjärjestelmän tietokoneessa ja ladata ja asentaa sovelluksia tavalliseen tapaan. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Tuotteen kielen tai alustan vaihtamisen pyytäminen

Jos tarvitset Adobelta ostamastasi muusta kuin Creative Cloud -tuotteesta toisen kieliversion tai toisen käyttöjärjestelmän version, voit vaihtaa tuotteen. Voit myös vaihtaa tuotteen toiseen kieliversioon.

Alustan tai kielen vaihto ovat saatavilla vain nykyisille versiolle.

Huomautus:

Koska Creative Suite 6:tta ei enää myydä tai tueta, alustan tai kielen vaihto eivät ole saatavilla sille.

1. Rekisteröi tuote, jonka haluat vaihtaa. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja anna sitten tuotteen sarjanumero.

2. Ota meihin yhteyttä, niin asiakaspalvelija avustaa sinua kielen tai sovellusalustan vaihdossa.

Huomautus:

Jos sinulla on tuotteen vanhempi versio, sinun on tilattava versiopäivitys vaihdon sijaan. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua tuotteen päivittämiseksi toiseen versioon.

Alustan ja kielen vaihtoa koskevat käytännöt

• OEM-paketteja lukuun ottamatta kaikki tuotekokoonpanot ovat kelvollisia alustan tai kielen vaihtoon.
  • Voit vaihtaa alustaa tai kieltä myös uuden tuoteversion hankinnan yhteydessä. Ota yhteyttä, jos haluat tietää, oletko oikeutettu alusta- tai kieliversion vaihtoon. Asiakkaan pitää luovuttaa kaikki nykyisen alusta- tai kieliversion lisenssioikeudet.
  • Tuotteen aiempia versioita ei voi vaihtaa.
  • Kun alusta tai kieli on vaihdettu, alkuperäiseen alusta- tai kieliversioon ei voi enää palata.
  • Asiakas voi vaihtaa alustaa tai kieltä enintään viisi kertaa tuotteesta huolimatta.
  • Käytettyinä ostettuja tai eBay-sivustolta tai muilta huutokauppasivustoilta ostettuja tuotteita ei voi vaihtaa.
  • Voit pyytää vaihtoa vain alueellasi myynnissä olevasta kielestä toiseen alueellasi myynnissä olevaan kieleen.