De fouten treden op wanneer u JPEG-bestanden opent

U ziet een van de volgende fouten bij het openen van JPEG- en Camera Raw-bestanden of de Camera Raw-voorkeuren in Photoshop:

• "Kan uw verzoek niet uitvoeren omdat het bestand niet werd gevonden."
  • "Kan de Camera Raw-opdracht niet uitvoeren omdat het bestand niet werd gevonden."
  • "Kan uw verzoek niet uitvoeren omdat Photoshop dit type bestand niet herkent."

Oplossing: teruggaan naar de plug-in versie 9.4 voor Camera Raw

Er kan een mogelijk conflict bestaan tussen het gebruik van Camera Raw 9.5 of hoger op computers die werken op MAC OS X 10.8.x of lager. Pogingen om het dialoogvenster van Camera Raw te openen, resulteren in een fout. Als u het OS niet wilt bijwerken, kunt u een oudere versie van Camera Raw installeren.

Opmerking: Met de voorkeursinstellingen kunt u JPEG-bestanden in Camera Raw openen. Zodra u een bepaald JPEG-bestand in Camera Raw hebt geopend, blijft het openen zolang de Camera Raw-instellingen in de metagegevens van het bestand nog aanwezig zijn.

1. Sluit alle Adobe-toepassingen.

2. Download dit bestand en dubbelklik erop om het uit te pakken.

3. Dubbelklik op het uitgepakte CameraRaw_9_4.pkg-bestand om het installatieprogramma te starten.

4. Volg de installatie-instructies op het scherm en start uw Adobe-toepassingen opnieuw.