Hulp bij het downloaden en installeren van Acrobat

Volg de onderstaande koppelingen om je versie van Acrobat te downloaden en te installeren en veelvoorkomende activerings- en installatieproblemen op te lossen.

Veelvoorkomende problemen oplossen

Installatieproblemen oplossen

Vind snel oplossingen voor algemene installatie- of updatefouten met Acrobat.

Ga voor een specifieke foutcode of -nummer naar Fouten oplossen bij het installeren van Adobe-apps en zoek de foutdetails en algemene oplossingen voor de fout.

Zie de onderstaande tabel voor een specifiek foutbericht zonder foutcode.

Fout

Bericht

Oplossing

Installatie mislukt

Er is een fout opgetreden waardoor de installatie is mislukt. Neem contact op met de softwarefabrikant voor ondersteuning.

Installatie loopt vast op een willekeurig percentage

Installatie loopt vast op een willekeurig percentage

Fout: Niet-ondersteund besturingssysteem

Niet-ondersteund besturingssysteem

Conflicterende applicatie tijdens de installatie van Acrobat

Sluit de volgende toepassingen om door te gaan:
<Naam toepassing>

Kan Adobe-servers niet bereiken en hier geen verbinding mee maken

Kan de Adobe-servers niet bereiken. Controleer uw firewall-instellingen, zorg ervoor dat de tijdinstellingen op uw computer correct zijn en probeer het opnieuw.

Fout: de schijf is vol

Installatie voltooid met fouten wegens onvoldoende schijfruimte
of Installatie mislukt wegens onvoldoende schijfruimte

Onvoldoende schijfruimte

Onvoldoende schijfruimte. Controleer de minimale vereisten en maak schijfruimte vrij om het opnieuw te proberen