Volg de onderstaande links om uw versie van Acrobat te downloaden en installeren, en los veelvoorkomende activerings- en installatieproblemen op.

Veelvoorkomende problemen oplossen

Installatieproblemen oplossen

Snel een specifieke foutcode of bericht vinden: gebruik de functie Zoeken van uw browser om snel uw fout in dit document te vinden. Druk op Ctrl+F (Windows) of Cmd+F (macOS).

Fout Bericht Oplossing
Installatie mislukt Er is een fout opgetreden waardoor de installatie is mislukt. Neem contact op met de softwarefabrikant voor ondersteuning. Lees het artikel Foutbericht 'Installatie mislukt' op Creative Cloud-desktopapp
Installatie loopt vast op een willekeurig percentage Installatie loopt vast op een willekeurig percentage Lees: Fouten met uitgestelde installaties voor Acrobat op Windows oplossen en
Installatie van app blijft hangen
Fout: Niet-ondersteund besturingssysteem Niet-ondersteund besturingssysteem Lees: Systeemvereisten voor Adobe Acrobat | Pro DC, Standard DC
Conflicterende applicatie tijdens de installatie van Acrobat Sluit de volgende toepassingen om door te gaan:
<Naam toepassing>
Lees: Een conflicterende toepassing of conflicterend proces sluiten
Kan Adobe-servers niet bereiken en hier geen verbinding mee maken Kan de Adobe-servers niet bereiken. Controleer uw firewall-instellingen, zorg ervoor dat de tijdinstellingen op uw computer correct zijn en probeer het opnieuw. Raadpleeg Kan de Adobe-servers niet bereiken
Fout 1722 Er is een probleem met dit Windows Installer-pakket. Een programma dat is uitgevoerd als onderdeel van de installatie is niet zoals verwacht voltooid. Neem contact op met een ondersteuningsmedewerker of met de leverancier van dit pakket. Actie InstallWebResources, locatie: C:\Program Files(x86)\Adobe\Acrobat DC\Acrobat\AcroCEF\AcroServicesUpdater.exe Lees: Fout 1722 bij het installeren/bijwerken van Acrobat DC/Acrobat Reader DC op Windows
Afsluitcode 7 Bekijk de specifieke fouten hieronder om er een oplossing voor te vinden. Bijvoorbeeld, FOUT: DW003, DW006 ... Zie Installatiefouten: Afsluitcode 6 of Afsluitcode 7
Fout 1603 Fatale fout tijdens installatie. Lees het artikel Fout 1603: er is een onherstelbare fout opgetreden tijdens de installatie
Fout 201, P201 We zijn de volgende problemen tegengekomen:
Er is een probleem met het downloadproces. Op onze pagina voor klantenondersteuning vindt u tips voor het oplossen van problemen.
Dit doet zich voor wanneer het downloaden wordt onderbroken of wanneer de serverreactie ongeldig is. Zie Netwerk- en connectiviteitsproblemen
Fout 28000 De installatie van de Acrobat-licentiemodule is mislukt. Voor mogelijke tussenoplossingen voor dit probleem raadpleegt u http://www.adobe.com/go/acrobat_installation_rollback Lees het artikel Terugzetten van de Acrobat-installatie op Windows 64-bits voorkomen
Fout 1923 De Adobe Acrobat-updateservice (AdobeARMService) kan niet worden geïnstalleerd.
Zorg dat u over voldoende rechten beschikt om de systeemservices te installeren.
Lees het artikel Fout 1923 treedt op wanneer u Acrobat DC of Acrobat Reader DC probeert bij te werken
Fout 136, C136 Kan het product niet installeren Klik op Opnieuw proberen om Acrobat opnieuw te downloaden en installeren
Fout 1328 Fout bij toepassen van patch op bestand C:\Config.Msi\PT74ID.tmp. Het bestand is waarschijnlijk op een andere manier bijgewerkt en kan niet meer worden gewijzigd door deze patch. Neem voor meer informatie contact op met de leverancier van de patch. Raadpleeg Fout 1328: fout bij toepassen van patch op bestand
Fout 1406 Kan de waarde {47833539-D0C5-4125-9FA8-0819E2EAAC93} niet schrijven naar sleutel \SOFTWARE\Microsoft\InternetExplorer\Toolbar. Controleer of u voldoende toegangsrechten hebt voor deze sleutel, of neem contact op met het ondersteuningspersoneel. Lees het artikel Fout 1402 of fout 1406 bij het installeren van Acrobat of Reader
Fout 19 De retourcode van het Adobe-installatieproces is (19). Het installatieproces wordt gestopt.
Mislukt tijdens implementatie van Acrobat [pakketpad naar Acrobat] (3145775). Het installatieproces wordt gestopt.
Lees het artikel Installatie van Acrobat mislukt met foutcode 19
Error 1935 Er heeft zich een fout voorgedaan tijdens de installatie van assemblagecomponent {9718BF1D-6A9F-3406-A992-630F7EF2F164} HRESULT: 0x80070308
Raadpleeg Acrobat-installatie mislukt met fout 1935 op Windows
Fout 1, P1 Installatie mislukt.
Er is een onbekende fout opgetreden.
Zie Installatiefout oplossen | Adobe Creative Cloud-desktopapp
Fout 205, P205 Er is een probleem met het (de) gedownloade bestand(en). Op onze pagina voor klantenondersteuning vindt u tips voor het oplossen van problemen. Treedt op wanneer er een probleem is met het/de gedownloade bestand(en). Zie Netwerk- en connectiviteitsproblemen
Fout 206, P206 Opnieuw installeren.
We kunnen de Adobe-servers niet bereiken. Controleer uw internetverbinding en firewallinstellingen en klik vervolgens op Opnieuw proberen.
Treedt op wanneer er geen netwerkverbinding beschikbaar is of de server niet kan worden bereikt. Zie Netwerk- en connectiviteitsproblemen
Fout P22 Installatie mislukt
Installatie op hoofdlettergevoelige volumes wordt niet ondersteund. Kies een ander volume.
Raadpleeg Hoofdlettergevoelige schijf niet ondersteund of soortgelijke installatiefout | macOS
Fout P81 We zijn de volgende problemen tegengekomen:
Er is momenteel een ander installatieprogramma actief dat moet worden afgesloten voor u dit product kunt installeren. Sluit andere installatieprogramma's.
Lees Fout P81 of 81 treedt op wanneer u Acrobat DC installeert
Fout: de schijf is vol Installatie voltooid met fouten wegens onvoldoende schijfruimte
of Installatie mislukt wegens onvoldoende schijfruimte
Lees Fouten door onvoldoende schijfruimte
Onvoldoende schijfruimte Onvoldoende schijfruimte. Controleer de minimale vereisten en maak schijfruimte vrij om het opnieuw te proberen Raadpleeg Afsluitcodes 30 en 31 - Fouten door onvoldoende schijfruimte | Creative Suite