Adobe Acrobat DC

Klik hieronder op Acrobat DC downloaden om Acrobat Pro DC of Standard DC te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en de applicatie te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. De lidmaatschapsversie wordt gedownload zodra u zich aanmeldt.)

Acrobat DC downloaden

Veelgestelde vragen

Op hoeveel computers mag ik Acrobat DC installeren en gebruiken?

Met één Acrobat DC-licentie mag u Acrobat op meer dan een computer installeren en op twee computers activeren (aanmelden). U kunt Acrobat echter op slechts één computer tegelijk gebruiken.

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Ik kan het gedownloade installatiebestand niet vinden. Waar is het bestand gebleven?

Als u het gedownloade bestanden niet kunt vinden, doet u het volgende:

• In Windows: Open Windows Verkenner en selecteer de map Downloads in het linkernavigatievenster. Dubbelklik op het gedownloade EXE-bestand.
  • Op Mac: Open de Finder en selecteer de map Downloads in het linkernavigatievenster. Dubbelklik op het gedownloade DMG-bestand.