Probleem: onvoorspelbaar zoomen/scrollen in Elements Organizer

Wanneer u Adobe Photoshop Elements 13 of 13.1 gebruikt en uitzoomt om een foto kleiner weer te geven in Elements Organizer, kunt u niet naar de volgende afbeelding eronder scrollen.

Oplossing: installeer de hotfix Photoshop Elements 13.1.1

1. Download het hotfix-bestand dat geschikt is voor uw besturingssysteem:

2. Sluit Photoshop Elements en Elements Organizer als ze worden uitgevoerd.

3. Pak de inhoud van de gecomprimeerde map, die u in stap 1 hebt gedownload naar een map op uw computer, uit en open de map.

4. Voer afhankelijk van uw besturingssysteem een van de volgende handelingen uit:

• Windows. Klik op AdobePatchInstaller.exe.
    • Mac OS. Klik op AdobePatchInstaller.app.
  5. Zodra de Adobe Application Manager is gestart, geeft u toestemming om de update te installeren.