Het updatebericht wordt herhaaldelijk weergegeven

Het updatebericht voor de volgende toepassingen verschijnt steeds opnieuw zelfs nadat de update is geïnstalleerd:

• Photoshop Elements
  • Adobe Camera Raw

Deze fout treedt op als sommige bestanden niet zijn bijgewerkt tijdens het update-installatieproces.

Oplossing

Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Werk Adobe Application Manager bij via deze koppelingen:
  2. Start Adobe Photoshop Elements of Elements Organizer zodra Adobe Application Manager is bijgewerkt.
  3. Ga naar Help > Updates en installeer de beschikbare update voor Adobe Photoshop Elements