Adobe en Microsoft hebben nauw samengewerkt om Elements-toepassingen te testen op betrouwbaarheid, prestaties en gebruikerservaring wanneer deze zijn geïnstalleerd op Intel-systemen met Windows 10. Photoshop Elements 14, Premiere Elements 14 en latere versies zijn compatibel.

Veelgestelde vragen

Worden Elements-toepassingen ondersteund op Windows 10?

Ja. Photoshop Elements 14, Premiere Elements 14 en latere versies zijn compatibel met Windows 10.

Is Adobe op de hoogte van grote problemen, fouten of ongewone gebruikerservaringen bij het gebruik van Elements met Windows 10?

Er zijn geen belangrijke problemen ontdekt tijdens het testen.

Hoe kan ik problemen melden?

Als er problemen optreden met de ondersteunde versies van Photoshop Elements of Premiere Elements, rapporteert u deze via ons formulier voor foutmelding.

Ik gebruik verschillende invoegtoepassingen met mijn huidige versie van Elements-toepassingen. Zijn deze invoegtoepassingen compatibel met Windows 10?

Klanten wordt aangeraden de compatibiliteit van invoegtoepassingen te controleren door contact op te nemen met de leverancier van de invoegtoepassing voordat ze een upgrade uitvoeren naar Windows 10. Voor producten van derden neemt u voor hulp contact op met de fabrikant.

Windows 10 bevat een nieuwe webbrowser genaamd Microsoft Edge, ter aanvulling van Internet Explorer 11. De Microsoft Edge-browser biedt momenteel geen ondersteuning voor de Acrobat PDF-invoegtoepassing. Internet Explorer 11 en andere belangrijke Windows-browsers blijven ondersteuning bieden voor de Acrobat PDF-invoegtoepassing.

Raadpleeg ook dit knowledgebase-artikel om een MSVCR110.dll-probleem op te lossen als u Creative Cloud-toepassingen op Windows 10 gebruikt.

Windows 10 bevat een nieuwe webbrowser genaamd Microsoft Edge, ter aanvulling van Internet Explorer 11. De Microsoft Edge-browser biedt momenteel geen ondersteuning voor de Acrobat PDF-invoegtoepassing. Internet Explorer 11 en andere belangrijke Windows-browsers blijven ondersteuning bieden voor de Acrobat PDF-invoegtoepassing.

Raadpleeg ook dit knowledgebase-artikel om een MSVCR110.dll-probleem op te lossen als u Creative Cloud-toepassingen op Windows 10 gebruikt.

Klanten wordt aangeraden de compatibiliteit van invoegtoepassingen te controleren door contact op te nemen met de leverancier van de invoegtoepassing voordat ze een upgrade uitvoeren naar Windows 10. Voor producten van derden neemt u voor hulp contact op met de fabrikant.