Probleem: Photoshop drukt een onjuist aantal exemplaren af

Wanneer u het aantal kopieën exemplaren dat u in Adobe Photoshop wilt afdrukken, wordt een onjuist aantal exemplaren afgedrukt.

Oplossing

Wijzig het aantal exemplaren in het printerstuurprogramma.

1. Kies Bestand > Afdrukken in Photoshop terwijl uw afbeelding is geopend.

2. Selecteer Afdrukinstellingen.
  3. Wijzig het aantal exemplaren dat u wilt afdrukken.
  4. Klik op OK en vervolgens op Afdrukken.

Aanvullende informatie

Wanneer u het aantal exemplaren kiest in het Photoshop-dialoogvenster Afdrukken, wordt dit aantal naar het printerstuurprogramma gestuurd. Sommige printerstuurprogramma's verwerken dit aantal niet goed. Wanneer u het aantal exemplaren rechtstreeks in het printerstuurprogramma invoert, wordt het juiste aantal exemplaren afgedrukt.