Acrobat DC krasjer periodevis på Windows

Acrobat DC kan krasje eller vise følgende feilmeldinger når man åpner en PDF-fil:

AcroRd32.exe programfeil
Melding om at Adobe Acrobat Reader DC sluttet å fungere

Prøv disse løsningene i rekkefølgen de er angitt.

Løsning 1: Oppdater Acrobat DC til den nyeste versjonen

1. Start Acrobat DC.

2. Oppdater produktet til den siste versjonen: Velg Hjelp > Søk etter oppdateringer og følg deretter fremgangsmåten i oppdateringsvinduet for å laste ned og installere de nyeste oppdateringene.

Se etter oppdateringer og installer tilgjengelige oppdateringer

Merk:

Hvis Acrobat DC fortsatt krasjer periodevis selv etter oppdatering til nyeste versjon, kan du prøve løsning 2 nedenfor.

Løsning 2: Kjøre Reparere installasjonen av Acrobat mens ingen andre applikasjoner kjører

1. Lukk alle åpne applikasjoner.

2. Åpne Acrobat.

3. Velg Hjelp > Reparer installasjonen av Acrobat og følg instruksjonene på skjermen.

4. Etter at reparasjonen er fullført, starter du datamaskinen på nytt.

Løsning 3: Slå av beskyttet visning

1. I Acrobat går du til Rediger > Innstillinger, og velger deretter Sikkerhet (utvidet) fra Kategorier til venstre.

2. I panelet Sandbox-beskyttelser velger du Av for Beskyttet visning.

Slå av Beskyttet visning
  3. Klikk på OK, og start Acrobat DC på nytt.

Løsning 4: Start Distiller DC og se om Acrobat DC er aktivert

1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne Kjør-dialogen. I feltet Åpne trykker du påacrodistog klikk på OK.

Kjør Acrobat Distiller
  2. Hvis Acrobat ikke er aktivert, ser du en varselmelding etterfulgt av dialogboksen Pålogging kreves. Klikk på Logg på nå-knappen og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre påloggingsprosessen.

3. Etter at du fullfører påloggingen, aktiveres produktet. Lukk Distiller DC, og start deretter Acrobat DC og se.

Løsning 5: Bruk en annen Windows-brukerkonto

Logg av Windows og logg deretter på med en annen brukerkonto. Start Acrobat og se.

Sende krasjrapporter til Adobe

Send eller rapporter krasjet til Adobe. Adobes tekniske team undersøker alle krasjrapporter, og planlegger hensiktsmessige feilrettinger i en fremtidig oppdatering eller versjon av produktet.

Windows:

• Hvis du ser dialogboksen for feilrapportering etter krasjet, klikk på Send informasjon.

På Mac:

• Etter krasjet ser du en dialogboks med teksten «Sender til Apple» etterfulgt av dialogboksen for Adobe CrashReporter. Klikk på Send/Rapporter i begge dialogbokser.

Rapportere krasjet med skjemaet for rapportering av feil.

Du kan rapportere krasjet manuelt Adobes standardskjema for rapportering av feil.