Kom i gang med spennende nye funksjoner for design. Lag designer effektivt for ulike skjermer og enheter, skriv ut og lag grafikkdesign, og gjør alt på ett uendelig lerret. Les videre for mer informasjon om noen få av de mange nye Photoshop-funksjonene for design.

Merk:

Typekit heter nå Adobe Fonts og er inkludert i Creative Cloud og andre abonnementer. Finn ut mer.

templates_stock

Pangstart for prosjekter

Når du oppretter et dokument i Photoshop, kan du i stedet for å begynne med et tomt lerret velge mellom en rekke ulike maler fra Adobe Stock. Maler inneholder Stock-innholdselementer og illustrasjoner du kan bygge videre på for å fullføre prosjektet.

I tillegg til bruk av maler kan du også opprette et dokument ved å velge én av de mange forhåndsinnstillingene som er tilgjengelige i Photoshop, eller du kan opprette egendefinerte størrelser. Du kan også lagre egne forhåndsinnstillinger for gjenbruk.

Lær mer...

Creative Cloud Libraries

Creative Cloud Libraries

Creative Cloud Libraries drives av Adobe CreativeSync-teknologi og gjør at favoritt-innholdselementene dine er tilgjengelige hvor som helst, når som helst og på alle enheter.

Du kan nå dele og samarbeide om biblioteker med alle som har en Creative Cloud-konto. Mens du legger til samarbeidspartnere i et bibliotek, kan du velge hvilket tillatelsesnivå du vil gi dem. Du kan også opprette biblioteker som andre kan følge for å motta oppdateringer på dem.

Lær mer...

v3_SQD

SVG-skrifter

Photoshop støtter SVG skrifter, inkludert Emoji skrifter. Du kan kombinere flere Emoji SVG-skrifttegn for å opprette nye tegnvarianter. Du kan for eksempel opprette flaggene til land eller endre hudfargen på standardfigurer for enkeltpersoner.

Lær mer...

Work with Adobe experience

Arbeide med Adobe Experience Design CC (Preview)

Hent Photoshop CC-innholdselementer direkte til Adobe XD, det nye alt-i-ett-verktøyet for design og prototypeutforming av brukeropplevelser for nettsteder og mobilapper.

Prøv det nå ...

Tegnebrett

Tegnebrett

Tegnebrett passer utmerket til responsive utforminger og utforminger til flere skjermer. Du kan lage flere oppsett i ulike størrelser, plassere dem på et dokument og se alle samtidig. Du kan eksportere tegnebrett enkeltvis eller flere om gangen. Nå kan du duplisere et lag eller en laggruppe i andre tegnebrett, raskt endre bakgrunner for tegnebrett, og vise tegnebrett med gjennomsiktige bakgrunner.

Lær mer...

Nye eksportalternativer

Nye eksportalternativer

Eksporter tegnebrett, lag, laggrupper eller Photoshop-dokumenter som JPEG-, GIF-, PNG-, PNG-8- eller SVG-bildeelementer. Bruk kommandoer for hurtigeksport til å generere innholdselementer i populære bildeelementer med ett klikk. Bygg inn fargeprofiler i PNG- eller JPG-filer. Tilpass alle eksportinnstillinger til dine behov i Egenskaper.

Lær mer...

Select and Mask

Lerret for utvalg og maskering

Oppretting av nøyaktig utvalg og maskeringer i Photoshop er nå raskere og enklere enn noensinne. Et nytt, dedikert lerret hjelper deg nå med å foreta nøyaktige utvalg og maskeringer. Bruk verktøy som Juster kantpenselverktøy for å skille forgrunns- og bakgrunnselementer og gjøre mye mer.

Lær mer...

v2_match font_2

Skriftsamsvar

Nå kan du slutte å gjette deg frem til bestemte skrifter, og heller la Photoshop CC gjøre grovarbeidet for deg. Den intelligente bildeanalysen trenger bare et bilde av en latinsk skrift for at Photoshop CC kan oppdage hvilken skrift det er og sammenligne den med lisensierte skrifter på datamaskinen eller i Typekit, og deretter foreslå lignende skrifter.

Lær mer...

Adobe Stock-integrering

Adobe Stock-integrering

Mens du arbeider med innholdselementer på Adobe Stock-nettstedet, kan du nå åpne det valgte innholdselementet i Photoshop direkte fra nettstedet. Du kan også legge til vannmerkede forhåndsvisninger eller lisensierte stockbilder i bibliotekene dine. Deretter kan du bruke stockbildene i dokumenter i Photoshop som innholdselementer som er tilknyttet biblioteket.

Med det nye filtrerte søket av Adobe Stock-nettstedet og innholdselementer i biblioteket, er det enkelt å finne innholdselementene du trenger. I tillegg merkes lisensierte Adobe Stock-innholdselementer for enkel identifikasjon, mens videoinnholdselementer nå har koblede forhåndsvisninger.

Lær mer...

Photoshop overalt

Photoshop overalt

Mobile applikasjoner som Photoshop Mix, Photoshop Sketch, Adobe Comp CC og Adobe Capture CC gir deg flere funksjoner i Photoshop på enhetene dine, slik at du kan skape kraftfulle designer på kontoret eller på farten. Prøv noe nytt! Bruk for eksempel Capture CC på mobilenheten din for gjøre om et bilde til et mønster. Lagre det i et Creative Cloud-bibliotek, og bruk det deretter som et mønster eller mønsterfyll i Photoshop-prosjekter.

Lær mer...

v2_faster everyday tasks-02

Raskere dagligdagse oppgaver

Photoshop CC åpner nå dokumenter raskere og har en høyere svargrad. Innholdstilpasset fyll er nå opp til 3 ganger raskere med enda bedre resultater. Skriftmenyen laster opp listen over skrifter opptil 4 ganger raskere.

Stiler med flere lag

Stiler med flere lag

Du kan enkelt legge til opptil 10 utgaver av en valgt lagstil, inkludert skygge, graderte overlappinger, fargeoverlappinger, indre skygger og strøk, på lag eller laggrupper og redigere stiler når du vil. Nå er det slutt på å rastrere effekter eller stable ulike laggrupper.

Lær mer...

Tegnvarianter-panelet

Arbeide med tegnvarianter

Bruk det nye tegnvariantpanelet for å arbeide effektivt med tegnvarianter. Bla gjennom alle de tilgjengelige tegnvariantene i en skrift, vis alternativer for valgte tegnvarianter, åpne populære tegnvarianter, se og sett inn nylig brukte tegnvarianter og sorter tegnvarianter for å gjøre dem enklere å finne. Bruk alternative tegnvarianter for bestemte tegn direkte ved hjelp av en ny hurtigmeny. Hold pekeren over en tegnvariant for å se detaljer som tegnvariant-ID, Unicode-verdi, Unicode-navn osv.

Lær mer...

content aware technology-03

Innholdstilpasset beskjæring

Photoshop CC bruker nå intelligent innholdstilpasset teknologi til å fylle ut hullene når du bruker beskjæringsverktøyet for å rette opp eller rotere et bilde, eller utvide lerretet utover bildets opprinnelige størrelse.

Lær mer...

Finn skrifter raskere

Finn skrifter raskere

Finn skriftene du trenger, raskt ved å stjernemerke enkelte skrifter som favoritter. Begrens søket ditt ved å filtrere skrifter etter klassifisering, for eksempel Serif eller Sans Serif, eller ved visuell likhet. Søk i skrifter som er installert på datamaskinen, eller synkroniserte skrifter fra Typekit.

Lær mer...

Importer og eksporter SVG-filer

Importer og eksporter SVG-filer

Åpne og plasser originale SVG-filer i Photoshop-designene. SVG-filene kan skaleres for å passe til enheter av alle størrelser og alle oppløsninger. Dobbeltklikk objektet for å redigere det i Adobe Illustrator. Eksporter SVG-bildeelementer ved hjelp av den nye eksportfunksjonen.

Lær mer...

Enhetsforhåndsvisning

Enhetsforhåndsvisning

Få sanntidsforhåndsvisning av utforminger på flere iOS-enheter med den nye funksjonen Enhetsforhåndsvisning i og Adobes mobilapp CC-forhåndsvisning. For dokumenter med tegnebrett viser Enhetsforhåndsvisning riktig tegnebrett ved å tilpasse størrelsen og posisjonen til tegnebrettet med størrelsen på den tilkoblede enheten.

Lær mer...

Adobe portfolio

Adobe Portfolio

Bruk Adobe Portfolio til raskt og enkelt å opprette en fin portefølje på nett der du kan vise frem Photoshop-bildene dine. Og når du bruker Portfolio, kan du nå opprette egendefinerte startsider og kontaktsider for å komme bedre i kontakt med leserne.

Prøv det nå ...