Feil: Grafikkmaskinvare støttes ikke offisielt for 3D

Lær hvordan du løser et Photoshop-problem – Feil: Grafikkmaskinvare støttes ikke offisielt for 3D

Avvikling av 3D-funksjoner i Photoshop

Photoshops 3D-funksjoner blir fjernet i fremtidige oppdateringer. Brukere som arbeider med 3D, blir oppfordret til å utforske Adobes nye Substance 3D-samling, som representerer neste generasjon med 3D-verktøy fra Adobe. Du finner flere detaljer om avviklingen av Photoshops 3D-funksjoner her: Photoshop 3D | Vanlige spørsmål om avviklingen av 3D-funksjoner.

Photoshop har oppdaget grafikkmaskinvare som ikke støttes for 3D

Når du åpner Photoshop, åpnes følgende melding for ikke-støttet grafikkmaskinvare. Du kan ikke bruke 3D eller andre funksjoner.

Photoshop Ikke-støttet grafikkmaskinvare

Løsning: Oppdater grafikkortet eller OS

Oppdater grafikkortet eller operativsystemet. Minste grafikkprosessor-VRAM som støttes for Photoshop er 512 MB (minst 2 GB VRAM anbefales).

Hvis grafikkortet allerede har 512 MB VRAM, men du fremdeles får denne feilmeldingen, kan du prøve å oppdatere grafikkdriveren. Oppdatering av driveren kan bidra til å sikre at Photoshop får tilgang til alt VRAM.

3D og visse andre funksjoner i Photoshop krever 64-bit-plattformer.

Tilleggsinformasjon

Photoshop kan startes brukes med 256 MB VRAM. Med 3D-funksjoner og andre grafikkprosessorforbedrede funksjoner er ikke tilgjengelig for bruk hvis du har under 512 VRAM (minst 2 GB VRAM anbefales).

Du finner detaljerte instruksjoner for feilsøking av grafikkprosessorproblemer under Feilsøke grafikkprosessor (GPU).