Problem: Det går inte att starta Animate CC i Windows 8.1

Det går inte att starta Animate CC (13.0.0.759) i Windows 8.1

Lösning

Installera Animate CC Update 1 i Windows 8.1. Det uppdaterar Animate CC-versionen till 13.0.0.808, som stöds och kan startas i Windows 8.1. Information om hur du installerar Animate CC Update 1 (13.0.1) finns i Hämta och installera Creative Cloud-program. Information om kompatibilitet med Windows 8.1 för andra Creative Cloud-program finns i Vanliga frågor om kompatibilitet med Windows 8.1.