Felmeddelande | Den valda mappen innehåller inte en giltig AIR SDK

Fel uppstår när AIR SDK-versioner läggs till

Ett felmeddelande om att den valda mappen inte innehåller en giltig AIR SDK visas när du försöker lägga till beta-versionen AIR SDK 22 eller tidigare versioner än 21.

Lösning: Kopiera och byt namn på en mapp

1. Kopiera C:\Program\Common Files\Adobe\Adobe Animate CC 2015.2 till Program\Common Files\Adobe\. Om mappen Program finns på en annan disk än C:, ändra plats och använd den disken.

2. Byt namn på mappen Adobe Animate CC 2015.2 till Adobe Animate CC 2015 på den plats dit du kopierade mappen.