Meddelandet Förläng prenumerationen när du startar ett Creative Cloud-program

Problem: Fönstret Förläng prenumerationen visas när du startar ett Creative Cloud-program

När du försöker starta ett Adobe Creative Cloud-program får du meddelandet Förläng prenumerationen trots att du har en prenumeration.

Lösningar

Testa den andra lösningen om den första inte fungerar.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Välj -ikonen i aktivitetsfältet i Windows eller i menyraden i macOS.)

2. Beroende på din version av Creative Cloud-datorprogrammet ska du välja ikonen Konto uppe till höger och sedan Logga ut.

Logga ut från Creative Cloud-datorprogrammet

Logga ut från Creative Cloud-datorprogrammet (gammal version)

3. Logga in igen.

1. Välj Licensiera den här programvaran.

2. Kontrollera att du har en aktiv internetanslutning. Mer information om hur du verifierar din internetanslutning finns i Inloggnings-, aktiverings- eller anslutningsfel | CS5 och senare.

3. Kontrollera att systemklockan är inställd på rätt tid.

4. Om detta misslyckas ska du vänta några minuter och sedan välja knappen Försök igen.

Ytterligare information

Det finns flera anledningar till att det här fönstret kan dyka upp. Några exempel är att du har återställt ditt lösenord, bytt från en Creative Cloud-prenumeration till en annan eller aktiverat programvaran på fler än det tillåtna antalet datorer.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online