Problem: Fönstret ”Förnya abonnemang” visas när du startar ett Creative Cloud-program.

Meddelandet ”Förnya abonnemang” visas när du försöker starta ett Adobe Creative Cloud-program fastän abonnemanget är uppdaterat.

Lösningar

Om den första lösningen inte fungerar, provar du den andra.

Lösning 1: Logga ut från Adobe CC-programmet.

1. Klicka på symbolen Creative Cloud i menyraden (Mac) eller meddelandefältet (Windows).

2. Klicka på Logga ut i Profil-menyn.

Logga ut från Creative Cloud

3. Logga in igen.

Lösning 2: Klicka på knappen Licensiera den här programvaran.

1. Klicka på Licensiera den här programvaran.

2. Kontrollera att Internetanslutningen fungerar. Mer information om hur du kontrollerar Internetanslutningen finns i Inloggnings-, aktiverings- eller anslutningsfel | CS5 och senare.

3. Kontrollera att systemklockan är inställd på rätt tid.

4. Om den här processen misslyckas väntar du några minuter och klickar på Försök igen.

Ytterligare information

Det finns flera orsaker till att det här fönstret kan visas. Det kan bland annat visas när du återställer ditt lösenord, växlar från ett Creative Cloud-abonnemang till en annan eller aktiverar programvaran på fler än det tillåtna antalet datorer.