Meddelandet ”Förnya prenumeration” visas när du startar ett Creative Cloud-program

Problem: Fönstret ”Förnya prenumeration” visas när du startar ett Creative Cloud-program

Meddelandet ”Förnya abonnemang” visas när du försöker starta ett Adobe Creative Cloud-program fastän abonnemanget är uppdaterat.

Lösningar

Om den första lösningen inte fungerar, provar du den andra.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Klicka på -ikonen på aktivitetsfältet i Windows eller på menyfältet i macOS.)

2. Beroende på vilken version av Creative Cloud-datorprogram du har visas en av följande skärmar: Klicka på profilikonen i det övre högra hörnet av programmet och klicka sedan på Logga ut

Logga ut från Creative Cloud-datorprogram

Logga ut från Creative Cloud-datorprogram (gammal version)

3. Logga in igen.

1. Klicka på ”Licensiera programvaran”.

2. Kontrollera att internetanslutningen fungerar. Mer information om hur du kontrollerar internetanslutningen finns i Inloggnings-, aktiverings- eller anslutningsfel | CS5 och senare.

3. Kontrollera att systemklockan är inställd på rätt tid.

4. Om processen misslyckas väntar du några minuter och klickar på Försök igen.

Ytterligare information

Det finns flera orsaker till att det här fönstret kan visas. Det kan bland annat visas när du återställer ditt lösenord, växlar från ett Creative Cloud-abonnemang till en annan eller aktiverar programvaran på fler än det tillåtna antalet datorer.