Problem: Felmeddelandet "Filen msvcp110.dll saknas" visas när du öppnar ett Adobe-program.

Ett felmeddelande om att filen msvcp110.dll saknas visas när du startar vissa 64-bitarsversioner av Adobe-produkter som Photoshop och Bridge. Det här felet uppstår efter uppdatering av datorprogrammet Adobe Creative Cloud till version 1.5 (lanserades 19/03/2014).

Problemet uppstår om de omdistribuerbara VC-filerna inte har installerats korrekt.

Lösning 1: Uppgradera till den senaste versionen av datorprogrammet Creative Cloud.

Uppgradera till den senaste versionen av datorprogrammet Creative Cloud.

Du uppmanas att uppdatera när du startar om datorprogrammet Creative Cloud. Om du inte startar om programmet skickas ett uppdateringsmeddelande inom 24 timmar. Klicka på Uppdatera för att hämta och installera den senaste versionen. Starta sedan om programmet.

Mer information finns i Hantera dina program och tjänster med datorprogrammet Creative Cloud.

Lösning 2: Återinstallera filerna genom att köra vcredist_x64.exe-filerna.

Återinstallera filerna genom att köra vcredist_x64.exe-filerna från följande platser. Använd Utforskaren för att navigera till följande platser i datorn.

Lös problemet genom att köra vcredist_x64.exe på följande platser:

\Programfiler (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\CoreSync\customhook\vcredist_x64.exe

\Programfiler (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\CoreSyncV1\customhook\vcredist_x64.exe