Fungerar Adobe-program på Microsoft Copilot+-datorer?

Lär dig vilka Adobe-program som kan köras på Copilot+-datorer med ARM-arkitekturbaserade Snapdragon X-processorer.

Adobe samarbetar med Microsoft och Qualcomm och arbetar aktivt med att få fler tillgängliga program som kan köras på Copilot+-datorer med Snapdragon X-processorer. Läs mer om Copilot+-datorer

Fungerar mitt Adobe-program på Copilot+-datorer?

Följande Adobe-program kan köras på Copilot+-datorer med Snapdragon X-processorer:

När planerar Adobe att släppa övriga program för Microsoft Copilot+-datorer?

Adobe arbetar aktivt med att få fler Creative Cloud-program att fungera på Copilot+-datorer med Snapdragon X-processorer. Följande program släpps snart:

Adobe Illustrator (kommer juli 2024)

Adobe InDesign (kommer juli 2024)

Adobe After Effects

Adobe Premiere Pro

Adobe Media Encoder

Vi uppdaterar dokumentet när mer information finns tillgänglig.

Vilka Adobe-program kan köras i ursprunglig form på Microsoft Copilot+-datorer?

Vissa Adobe-program kan köras direkt på Copilot+-datorer med Snapdragon X-processorer, medan andra för närvarande måste köras via emulering.

Följande Adobe-program kan köras i ursprunglig form på Copilot+-datorer:

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop Lightroom

Följande Adobe-program kan köras via emulering på Copilot+-datorer:

Adobe Acrobat

Adobe Acrobat Reader

Vi arbetar på att släppa fler inbyggda program och uppdaterar det här dokumentet när mer information finns tillgänglig.

Kommer Adobe att fortsätta stödja Windows-datorer med andra processorer?

Ja. Vi har inga planer på att sluta stödja Intel- eller AMD-baserade system.

Fråga användarforumet

Fråga användarforumet

Har du frågor?  Du kan ställa frågor och få svar från experter i våra användarforum för Hämtning och installation. På användarforumen kan du ställa frågor, dela och lära dig mer från kollegor i branschen.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online