Den påverkade versionen Elements Organizer 2018, 2019
Operativsystem Windows 10, 8.1, 7

Problem

Om du möter något av följande problem i Elements Organizer kan du prova en av de givna lösningarna:

• När du roterar en bild är bildens miniatyrbild korrumperad.
  • Bilden är skadas vid användning av Instant Fix.
  • Bilder skadade när de importeras till Organizer.
  • Organizer kraschar vid import av en medieuppsättning.
  • Bildpixlar skadas i Organizer.
  • Ett okänt fel visas av Organizer när du vill dela en bild till Facebook eller Flickr.
  • Förhandsgranskningen visas inte för få bilder i dialogrutan Facebook.

Lösning: Uppdatera Windows

1. Hämta och installera de senaste Windows-uppdateringarna på datorn.

2. Starta om Elements Organizer.

3. Importera bilderna igen som tidigare visade ett fel i Elements Organizer.