Hämta och installera

direct download

Börja med att klicka på Hämta nedan och hämta den senaste versionen av Photoshop Elements från adobe.com. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in och installera.

Om du har en dvd-skiva hittar du installationsinstruktioner i Installera från en dvd-skiva.

Har du problem med att komma igång?

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Var finns mitt serienummer?

Följ de här instruktionerna för att hitta ditt serienummer:

• Köpt från Adobes webbplats? När du köper Photoshop Elements får du serienumret i ett e-postmeddelande från Adobe. Sök efter ämnesraden ”ditt serienummer” eller ”dina serienummer” i e-postinkorgen.
  • Fick du en kod när du köpte produkten? Vid vissa typer av köp kommer Elements med en kod som löser in, istället för ett serienummer. Du hittar inlösenkoden genom att skrapa bort etiketten på kortet inuti produktförpackningen. Gå till www.adobe.com/go/getserial_se, logga in med ditt Adobe ID och använd inlösenkoden för att få ditt serienummer.
  • Har du en DVD-skiva? Serienumret finns på baksidan av DVD-fodralet. Om du har ett kuvert för programvaran kan serienumret stå på kuvertet.

Serienumret börjar med 1057.

Hur konverterar jag en provversion till en fullständig version?

När du startar en provversion visas det antal dagar du har kvar innan den upphör att gälla. På den här skärmen kan du använda alternativet Licensiera det här programmet om du vill konvertera provversionen till en fullständig version. Mer information finns i Konvertera en utvärderingsversion till en fullständig version.