Problem: Photoshop Elements-redigerare eller Adobe Premiere Elements-redigerare startar inte

Ett av följande fel uppstår:

• Redigerarna startar inte när du försöker använda Mac App Store-versionerna av Photoshop Elements 13 eller Adobe Premiere Elements 13. Eller,
  • Följande felmeddelande visas:

Starta inte programmet från detta programpaket. Starta i stället Adobe Photoshop Elements 13 och Adobe Premiere Elements 13 från mappen Program.

Lösning: Rensa bort skadade mappar och installera om appen

Att åtgärda problemet och göra det möjligt för Photoshop Elements-redigeraren eller Adobe Premiere Elements-redigeraren att starta är en tvåstegsprocess:

1. Rensa bort mapparna:
    1. Öppna ett Finder-fönster och klicka på Gå > Gå till mapp.
    2. Skriv ~/Library/Containers och klicka på Gå.
    3. Sök efter alla mappar med ordet adobe i namnet och ta bort dem.
    4. Öppna ett Finder-fönster eller en flik och klicka på Gå > Gå till mapp.
    5. Skriv ~/Library/Group Containers och klicka på Gå.
    6. Sök efter mappen JQ525L2MZD.pepe.
    7. {Var försiktig när du utför det här steget} I mappen: JQ525L2MZD.pepe:

• Ta INTE bort mappen: JQ525L2MZD.pepe/Application Support/Adobe/Elements Organizer/Catalogs.

• Ta bort: Förutom mappen som anges ovan, ska du även ta bort alla filer och mappar som finns i JQ525L2MZD.pepe.

2. Installera om programvaran:
    1. Avinstallera Elements-programvaran, och se till att appen inte är tillgänglig längre.
    2. Töm datorns papperskorg.
    3. Starta om din Mac.
    4. Installera om appen från Mac App Store.
    5. Starta appen.