Photoshop Elements startas på engelska som standard

Obs!

Gäller för Photoshop Elements 14 som hämtas från Mac App Store

För en ny installation av Photoshop Elements 14.0 på Mac 10.12.x startas Editor eller Organizer på engelska som standard, oavsett nationella inställningar för OS. Problemet inträffar när du hämtar Photoshop Elements från Mac App Store.

Lösning: Ändra språkinställningarna

1. Starta Elements Organizer eller Photoshop Elements Editor.

2. Gör något av följande:

• Gå till Photoshop Elements > Inställningar.
    • Gå till Elements Organizer > Inställningar.
    • Eller använd kortkommandot Command + K för att öppna Inställningar.
  3. Välj Allmänt. Välj önskat språk från popup-menyn Språk.

språk i photoshop elements
  4. Klicka på OK.

5. Stäng programmet.

6. Starta programmet på nytt. Programmet visas på det valda språket.