Problem: Administratörsuppgifter efterfrågas medan installationen pågår

När du installerar Photoshop Elements eller Adobe Premiere Elements visas en dialogruta som efterfrågar administratörsuppgifter för att installera AdobeApplicationManager(URI Handler). Detta problem inträffar vanligtvis när installationen av Photoshop Elements eller Premiere Elements pågår.

Lösning: Ange administratörsuppgifter för att slutföra installationen

Slutför installationen genom att ange uppgifterna för personen som angetts som datorns administratör.