Problem: Försök att använda Photomerge Panorama gör att Photoshop Elements 14 kraschar

Ibland när man öppnar Photomerge Panorama i Photoshop Elements eller från Elements Organizer fungerar inte funktionen som förväntat. Fel inkluderar:

• När man öppnar funktionen Photomerge Panorama från Elements Organizer blir Panorama-panelen tom.
  • När man klickar på Skapa Panorama uppstår fel 8800.
  • Photoshop Elements kraschar.

Lösning

Prova någon av följande lösningar:

Lösning I: Radera inställningar

Mac

• I Photoshop Elements, klicka på Photoshop Elements Editor > Inställningar och klicka på knappen Återställ inställningar vid nästa start. Starta sedan om programmet.

Windows

• I Photoshop Elements Editor, klicka på Redigera > Allmän och klicka på knappen Återställ inställningar vid nästa start. Starta sedan om programmet.

Lösning II: Växla vy

• Växla till expertvyn, återgå till guiden och välj sedan Photomerge Panorama under fliken Photomerge.