Problem: Oläsbar text visas när du skriver på japanska eller kinesiska

Oläsbara tecken anges när du skriver i dialogrutan som används för att generera ett Adobe ID vid installation av Photoshop Elements eller Premiere Elements. Detta problem uppstår vanligtvis vid användning av språk som japanska surrogatpar med två bytes tecken och kinesiska med fyra bytes tecken.

Lösning: Uppdatera språkpaket

Använd tjänsten Microsoft-uppdatering för att installera de senaste språkpaketen för ditt språk så att texten visas korrekt.