Adobe och Microsoft har haft ett nära samarbete för att testa tillförlitlighet, prestanda och användarvänlighet hos Elements-programmen när de installeras i Intel-baserade system som kör Windows 10. Photoshop Elements 14, Premiere Elements 14 och senare versioner är kompatibla.

VANLIGA FRÅGOR

Stöds Elements-program på Windows 10?

Ja. Photoshop Elements 14, Premiere Elements 14 och senare version är kompatibla med Windows 10.

Känner Adobe till några allvarliga problem, fel eller andra oväntade händelser som inträffar när användare kör Elements med Windows 10?

Inga allvarliga problem identifierades vid testning.

Hur rapporterar problem som kan uppstå?

Om du stöter på problem med de versioner av Photoshop Elements eller Premiere Elements som stöds ber vi dig rapportera dem med hjälp av formuläret för felrapportering.

Jag använder vissa plugin-program med min aktuella version av Elements-programmen. Är dessa plugin-program kompatibla med Windows 10?

Kunder uppmanas att kontrollera plugin-programmets kompatibilitet genom att kontakta dess leverantör innan de uppgraderar till Windows 10. Kontakta tillverkaren angående frågor om tredjepartsprodukter.

Windows 10 inkluderar en ny webbläsare som kallas Microsoft Edge, förutom Internet Explorer 11. För närvarande har Microsoft Edge-webbläsaren inte stöd för Acrobat PDF-plugin-programmet. Internet Explorer 11, liksom andra stora Windows-webbläsare, har fortsatt stöd för Acrobat PDF-plugin-programmet.

Dessutom finns information i följande kunskapsdatabasartikel om hur du löser ett MSVCR110.dll-relaterat problem medan du använder Creative Cloud-appar på Windows 10.

Windows 10 inkluderar en ny webbläsare som kallas Microsoft Edge, förutom Internet Explorer 11. För närvarande har Microsoft Edge-webbläsaren inte stöd för Acrobat PDF-plugin-programmet. Internet Explorer 11, liksom andra stora Windows-webbläsare, har fortsatt stöd för Acrobat PDF-plugin-programmet.

Dessutom finns information i följande kunskapsdatabasartikel om hur du löser ett MSVCR110.dll-relaterat problem medan du använder Creative Cloud-appar på Windows 10.

Kunder uppmanas att kontrollera plugin-programmets kompatibilitet genom att kontakta dess leverantör innan de uppgraderar till Windows 10. Kontakta tillverkaren angående frågor om tredjepartsprodukter.