Du kan använda filmeffekterna för att ge filmerna ett mer filmiskt utseende. Lägg till en effekt från kategorin Filmeffekter på panelen Effekter för att ge videon ett mer Hollywood-mässigt utseende. Kategorin Filmeffekter är tillgänglig både i snabbvyn och i expertvyn.

Så här lägger du till filmeffekter:

1. Välj klippet som du vill tillämpa effekten på.

2. Klicka på Effekter i åtgärdsfältet.

3. Välj kategorin Filmeffekter på panelen Effekter.

4. Dra den önskade effekten till ett klipp på tidslinjen i snabbvyn eller på tidslinjen i expertvyn.

5. Ändra vid behov egenskaperna för effekten med hjälp av panelen Effekter.