Felsökning och hjälp

Hämta och installera

Hur laddar jag ner och installerar InCopy?

Du kan ladda ner InCopy från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ditt Adobe ID och lösenord för att slutföra hämtningen. Mer information, däribland hur du installerar äldre versioner och söker efter uppdateringar, finns i Hämta dina Creative Cloud-program.

Varför går det inte att installera InCopy?

Se lösningar till felet” det gick inte att installera ”fel: ”Misslyckades för att installera ”Skrivbordsprogrammet Creative cloud. Lösa andra hämta, installera installation och uppdatering, nedladdningen och felsökningsguiden.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av InCopy?

Ja! Du kan hämta testversioner av Creative Cloud-program från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en testversion. Lär dig hämta och installera Creative Cloud-testversion.

Hur hittar jag mitt Adobe ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera InCopy på en annan dator?

Du kan installera InCopy och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. Har du glömt lösenordet? Lär dig hur du kan återställa och ändra det.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Min testversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Hur avslutar jag medlemskapet och vad händer då med mina filer?

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Lär dig att Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes abonnemangsvillkor.

Grunderna i InCopy

Kan jag anpassa layouten på arbetsflödet i InCopy?

Ja. Lär dig hur du infogar olika element i ett InCopy-arbetsflöde, t.ex. verktygsfält, menyer och paneler, så att det passar ditt sätt att arbeta.

Hur visar jag stycketecken?

Klicka på fliken Text, Artikel eller Layout längst upp i redigeringsytan för att ändra till en annan vy.

Hur visar jag stödlinjer?

Aktivera stödraster och stödlinjer från menyn Visa. Läs mer om att infoga och använda ramar, stödraster, linjaler och stödlinjer.

Hur gör jag för att ändra teckenstorlek eller textens utseende?

Markera texten och använd sedan Textmenyn eller Teckenpanelen för att göra önskade ändringar. Se Använda teckensnitt för att läsa mer.

Hur skapar jag ett tabellformat?

Arbeta med text

Hur lägger jag till text?

Du kan lägga till text till en InCopy-artikel genom att skriva, klistra in eller importera från en annan fil.

Hur infogar jag specialtecken eller tecken?

Välj Text > Infoga specialtecken eller Text > Infoga tecken. Läs mer om att arbeta med tecken och specialtecken.

Hur ändrar jag textjusteringen?

Markera texten och välj en av justeringsknapparna i Styckespanelen. Se Justera text för att läsa mer.

Kan jag infoga fotnoter?

Ja. Välj Text > Infoga fotnot. Läs mer i det här dokumentet om hur du arbetar med fotnoter.

Hur gör jag för att höja upp eller sänka ned tecken?

Du flyttar baslinjen för att höja upp eller sänka ned tecken på ett antal olika sätt beroende på vilken teckensnittstyp du använder.

InCopy och InDesign

Hur konfigurerar jag ett arbetsflöde mellan InCopy och InDesign?

Med InCopy-arbetsflöden kan flera användare arbeta på samma InDesign-dokument samtidigt. Läs mer om att skapa och använda InCopy-arbetsflöden.

Vad är ett arbetsflöde med hanterade filer?

Ett arbetsflöde med hanterade filer använder insticksprogrammet LiveEdit Workflow för att hantera förändringar i filer som delas mellan flera användare. Läs den här översikten för att lära dig mer om ett grundläggande arbetsflöde med hanterade filer.

Hur gör jag för att dela innehåll och arbeta med hanterade filer?

En InDesign-användare kan exportera innehåll till InCopy. Då skapas en länk mellan de båda programmen. Du kan öppna detta delade innehåll eller uppdrag i InCopy och sedan se innehållet genom panelen Uppdrag.

Kan jag justera uppdragen i ett arbetsflöde när det väl har konfigurerats?

Ja. Läs mer om att justera arbetsflöden.

Vad gör vi om vi inte har åtkomst till samma server?

Skapa och distribuera uppdragspaket istället för att lägga filer på en delad server om du vill konfigurera ett arbetsflöde men alla användare inte har åtkomst till samma server.

Community

Delta i konversationen.

Populära relaterade forum