I Bridge CS6 er panelet Eksportér holdt op med at vise de tilgængelige tjenester.

Berørt produktversion

Adobe Bridge CS6 (version 6.0)

Operativsystemer

Windows og macOS

Løsning

Følg nedenstående trin for at løse problemet:

1. Afslut Bridge CS6, hvis programmet allerede kører.

2. Gå til nedenstående mappe:

• Windows: C:\Brugere\<brugernavn>\AppData\Roaming\Adobe\Bridge CS6\
    • Mac: /Brugere/<brugernavn>/Bibliotek/Application Support/Adobe Bridge CS6/

Sikkerhedskopiér mappen Eksportpanel til et sted, du kan huske, f.eks. skrivebordet.

Når du har sikkerhedskopieret, skal du slette mappen Eksportpanel fra mappen Adobe Bridge CS6 nævnt ovenfor.

3. Gå til nedenstående mappe:

• Windows: C:\Programmer\Adobe\Adobe Bridge CS6 (32- eller 64-Bit)\PublishPanel\Factory\zxp\
    • Mac: Gør følgende:
      1. Gå til /Programmer/Adobe Bridge CS6/
      2. Højreklik på filen Adobe Bridge CS6.app, og vælg Vis indholdet af pakke i genvejsmenuen.
      3. Gå nu til mappen Contents/Resources/PublishPanel/factory/zxp/ i programindholdet til Adobe Bridge CS6.
  4. I mappen zxp finder du disse .zxp-filer: Computer_Upload.zxp, Facebook_Upload.zxp, Flikr_Upload.zxp, Photoshop.com_Upload.zxp

Sikkerhedskopier alle .zxp-filerne. Når du har sikkerhedskopieret, skal du slette .zxp-filerne herfra.

5. Download filen Archive.zip, der er vedhæftet nedenfor, og pak den ud.

Download

Kopiér alle de enkelte .zxp-filer fra det udpakkede indhold, og indsæt dem i mappen zxp, der er nævnt i trin 3 ovenfor.

6. Start Bridge CS6.

Nu skulle du kunne se tjenesterne i panelet Eksportér.