Afinstallation af Adobe Bridge CS5

Adobe Bridge CS5 bliver automatisk installeret med alle Creative Suite 5/5.5-versionerne:

• Adobe Creative Suite Design Standard
  • Adobe Creative Suite Design Premium
  • Adobe Creative Suite Web Premium
  • Adobe Creative Suite Production Premium
  • Adobe Creative Suite Master Collection

Adobe Bridge bliver også automatisk installeret med følgende enkeltstående produkter i CS5, CS5.1 og CS5.5:

• Photoshop
  • Photoshop Extended
  • Illustrator
  • After Effects
  • InDesign
  • InCopy
  • Adobe Premiere Pro
  • Flash Professional
  • Adobe Captivate

Da Adobe Bridge CS5 bliver installeret som en del af installationsprogrammet til Creative Suite 5.x, kan det ikke afinstalleres særskilt. Adobe Bridge CS5 kan kun fjernes fra computeren ved at afinstallere alle de Creative Suite 5.x-versioner og -programmer, der bruger det. For eksempel skal du, hvis du har både Photoshop CS5 og Illustrator CS5 installeret, afinstallere begge programmer for at afinstallere Adobe Bridge CS5.

• Du finder anvisninger til afinstallation af CS5-programmer i produktbemærkningerne for det relevante program, som du finder på siden med hjælp og support til produktet.
  • Du finder anvisninger til afinstallation af Creative Suite 5-versionen i Afinstallation af Creative Suite | CS5, CS5.5.

Afinstallation af Adobe Bridge CS4

Ligesom med Bridge CS5 bliver Bridge CS4 installeret med understøttede CS4-programmer, som f.eks. Photoshop CS4. Du skal afinstallere de programmer, der understøtter Bridge CS4, for at fjerne det. Du finder anvisninger til afinstallation i produktbemærkningerne for de pågældende CS4-produkter, som findes på siden med hjælp og support til CS4-produkterne.