Find ud af, hvordan du udforsker Creative Cloud-webstedet for at få dine apps, begynde at lære og få adgang til dit kreative arbejde.

Bemærk:

Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Creative Cloud-webstedet gør det nemt for dig at få adgang til mange apps og tjenester, der er inkluderet i dit Creative Cloud-medlemskab. Du kan hurtigt finde den rigtige app eller det rigtige værktøj og få adgang til forskellige ressourcer, så du kan lære et værktøj at kende eller udvikle en færdighed.

Du kan også synkronisere og dele filer, håndtere tusindvis af skrifttyper, få adgang til biblioteker med lagerbilleder og designaktiver og få forbindelse til det kreative fællesskab. Creative Cloud-webstedet er dit vindue ind til Creative Clouds livlige verden.

Arbejdsrum
Creative Cloud-webstedet

A. Faner B. Søge- og navigationsmuligheder

Fanen Hjem

Brug fanen Hjem til hurtigt at komme i gang med dine apps. Du kan få adgang til dine seneste filer og finde et udvalg af selvstudier, der hjælper dig med at komme i gang.

Hurtig start

Afsnittet Hurtig start giver dig mulighed for at komme i gang med dit kreative projekt. Du kan også finde skrifttyper, uploade filer og se hele din samling af Creative Cloud-apps og -tjenester.

Hurtig start
Hurtig start

Seneste

Afsnittet Seneste giver dig hurtig adgang til de Spark-projekter og -aktiver, du har arbejdet på for nylig.

Begynd at lære

Afsnittet Begynd at lære giver dig adgang til forskellige ressourcer, du kan vælge imellem. Se og lær om forskellige funktioner, arbejdsforløb og meget mere.

Klik på Alle selvstudier for at gå til fanen Lær og finde selvstudier til alle dine apps.

Fanen Lær

Fanen Lær indeholder selvstudier til de mest populære apps. Du kan også følge dine fremskridt og vende tilbage til fuldførte kurser.

Dine selvstudier

Du kan bruge dette afsnit til at få adgang til selvstudier til alle dine Creative Cloud-apps.

Begynd at lære

Gennemse de kurser, der anbefales til dig. For hvert kursus kan du se antallet af selvstudier, den samlede varighed og antallet af visninger for kurset. Klik på et miniaturebillede for at begynde at se selvstudierne.

Fortsæt med at lære

Dette afsnit indeholder hurtige links til de selvstudier, du er begyndt på.

Selvstudier efter app

I dette afsnit kan du filtrere selvstudier for en bestemt Creative Cloud-app. Vælg appen fra Filtrer efter app for kun at få vist selvstudierne for den pågældende app. Du kan filtrere selvstudierne yderligere alt efter dit kendskab til appen. Hvis du er ny bruger af appen, skal du vælge Nybegynder. Hvis du er erfaren bruger og ønsker at lære et avanceret arbejdsforløb at kende, skal du vælge Erfaren.

Selvstudier efter app
Selvstudier efter app

Gennemførte selvstudier

Dette afsnit indeholder listen over selvstudier, du har gennemført.

Fanen Apps

Download og installer dine apps fra fanen Apps. Du kan også filtrere listen over apps efter følgende kategorier:

• Alle apps
  • Design
  • Fotografering
  • Video og lyd
  • UX og web

Du kan klikke på navnet på en app for at få et overblik og en liste over nøglefunktioner, de sprog, der understøttes af appen, og systemkrav til installation og brug af appen.

Produktoversigt
Produktoversigt
  • Klik på Installer for at installere en computerapp.
  • Klik på Start for at starte en webapp eller -tjeneste.
  • Klik på iOS eller Android for at installere en mobilapp.

Sammenlign apps

Du kan også sammenligne apps for at finde den app, der bedst passer til dine behov. Du kan sammenligne apps efter følgende sammenligningskriterier:

Design

• Grafisk design
  • Kreativ billedbehandling
  • Layout og udgivelse
  • Tegning, maling og illustrering

Fotografering

• Komplette fototjenester, herunder skylager
  • Fotostyring og -redigering
  • Bedst til nye brugere
  • Sammensætning og retouchering

Video og lyd

• Videoredigering
  • Bevægelsesgrafik/VFX
  • Animation
  • Lydredigering

UX og web

• Design og specifikationer
  • Prototyper
  • Kode
  • Webside

Fanen Dit arbejde

Vælg denne fane for at gå til Creative Cloud-aktiver og få adgang til dine filer. Du kan finde flere oplysninger i Gennemse, synkroniser og administrer aktiver.

Creative Cloud-aktiver
Creative Cloud-aktiver

Søge- og navigationsmuligheder

Søge- og navigationsmuligheder findes øverst på Creative Cloud-webstedet. Du kan bruge disse muligheder til at søge, få hjælp, få adgang til din konto eller flytte mellem forskellige Adobe-webapps og -tjenester. Søge- og navigationsmuligheder er tilgængelige fra alle fanerne.

Søge- og navigationsmuligheder
Søge- og navigationsmuligheder

A. Søgefelt B. Få hjælp og del feedback C. Vis meddelelser D. Få adgang til menuen Profil E. Find den app, du har brug for F. Gå til Adobe.com

Søgefelt

Brug søgefeltet til at søge efter apps, selvstudier, hjælpeartikler, skabeloner og Stock-aktiver. De mest relevante resultater vil blive vist. Du kan klikke på Se alle for at få vist hele listen.

Ikonet Hjælp

Klik på ikonet Hjælp , hvis du leder efter hjælp eller vil dele feedback.

Få hjælp:

Denne valgmulighed fører dig til Adobe Help Center, hvor du finder svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål samt hjælp i forbindelse med din konto og dine apps. Du kan også komme i kontakt med eksperterne for at få svar på dine spørgsmål.

Del feedback:

Vælg denne valgmulighed for at dele din feedback om din oplevelse. Du kan også vedhæfte filer med dine kommentarer.

Ikonet Meddelelsesklokke

Klik på ikonet Meddelelsesklokke  for at få vist alle de meddelelser, du har modtaget. Creative Cloud-meddelelser er typisk opdateringer om dine apps, din medlemskabsstatus, hændelser relateret til dine apps og tjenester, beskeder fra andre brugere i fællesskabet og vigtige meddelelser fra Adobe. Klokkeikonet viser et rødt mærke, hver gang du modtager en ny meddelelse, så du bliver opmærksom på den.

Ikonet Profilmenu

Klik på ikonet Profilmenu  for at tjekke dit Adobe ID eller logge ud af din Adobe-konto. Du kan også få adgang til dine kontooplysninger ved at klikke på Administrer konto i profilmenuen. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kan administrere din konto, i Administrer din Adobe ID-konto.

Ikon for menuen Webapps og -tjenester

Klik på ikonet for menuen Webapps og -tjenester  for at vælge og starte en webapp. Du kan også flytte problemfrit mellem Creative Cloud, Document Cloud og Experience Cloud og gå til Apps-afsnittet i den sky, du har valgt, for at finde dine computer- eller mobilapps.

Menuen Webapps og -tjenester
Menuen Webapps og -tjenester

Adobe-ikon

Klik på Adobe-ikonet  for at gå til hjemmesiden for adobe.com.