Lær Creative Cloud-webstedet at kende

Find ud af, hvordan du udforsker Creative Cloud-webstedet for at få dine apps, begynde at lære og få adgang til dit kreative arbejde.

Creative Cloud-webstedet gør det nemt for dig at få adgang til mange apps og tjenester, der er inkluderet i dit Creative Cloud-medlemskab. Du kan hurtigt finde den rigtige app eller det rigtige værktøj og få adgang til forskellige ressourcer, så du kan lære et værktøj at kende eller udvikle en færdighed.

Du kan også synkronisere og dele filer, håndtere tusindvis af skrifttyper, få adgang til biblioteker med lagerbilleder og designaktiver og få forbindelse til det kreative fællesskab. Creative Cloud-webstedet er dit vindue ind til Creative Clouds livlige verden.

Creative Cloud-webstedet
Creative Cloud-webstedet

A. Faner B. Søge- og navigationsmuligheder

Brug fanen Hjem til hurtigt at komme i gang med dine apps. Du kan få adgang til dine seneste filer og finde et udvalg af selvstudier, der hjælper dig med at komme i gang.

Download og installer apps

Download og installer hurtigt Creative Cloud-apps, der er inkluderet i dit abonnement. Vælg også Gennemse alle apps for at finde ud af, hvordan du kan få adgang til andre Creative Cloud-apps.

Anvend hurtige handlinger på dine projekter

Sektionen Hurtige handlinger indeholder brugervenlige værktøjer, der automatiserer komplekse opgaver og hjælper dig i gang med at skabe. Du kan benytte mange hurtige handlinger på billeder fra din enhed eller fra billeder, der er gemt i skyen. De omfatter Fjern baggrundTilpas billedstørrelse og Konverter til JPG.

Få adgang til de seneste filer

Sektionen Seneste giver hurtig adgang til de projekter og aktiver, du har arbejdet med for nylig.

Få adgang til webapps

Få adgang til webapps og beta-apps, der er tilgængelige for dig. Find oplysninger om disse apps i venstre sidepanel på fanen Hjem.

Se dine profiloplysninger

Se oplysninger om, hvilken plan du har, andre planer, der er tilgængelige for dig, og hvor meget cloud-lagring du har tilbage. Få også adgang til hurtige links for at få hjælp.

Download, installer og opdater dine Creative Cloud-apps fra fanen Apps. Du kan også filtrere listen over apps ved hjælp af de tilgængelige kategorier.

Du kan klikke på navnet på en app for at få et overblik og en liste over nøglefunktioner, de sprog, der understøttes af appen, og systemkrav til installation og brug af appen.

Hvad mere kan du gøre på fanen Apps?

• Vælg Installer for at installere en computerapp.
  • Vælg Start for at åbne en webapp eller -tjeneste.
  • Gå til sektionen Mobil i Alle apps for at sende downloadlinks til din telefon eller i en e-mail. Vælg derefter Send link.

Vælg fanen Filer for at gå til Creative Cloud-aktiver og få adgang til dine synkroniserede filer, cloud-dokumenter, publicerede aktiver, delte aktiver og dine Creative Cloud Libraries.

Creative Cloud-aktiver
Creative Cloud-aktiver

Brug fanen Opdag til at få adgang til læringsressourcer, kreative udfordringer, livestreams fra Adobe, omkostningsfrie aktiver og meget mere. Du kan tilpasse disse ressourcer efter både interesse og produkt. Kom i forbindelse med andre kreative personer, og lær direkte af dem. Se anbefalede livestreams, der viser, hvordan kreative professionelle arbejder, og se udvalgte Behance-gallerier baseret på dine specifikke interesser.

Du kan finde søge- og navigationsmuligheder øverst på Creative Cloud-webstedet. Brug disse muligheder til at søge, få hjælp, få adgang til din konto eller flytte mellem forskellige Adobe-webapps og -tjenester. Søge- og navigationsmuligheder er tilgængelige fra alle fanerne.

Søg efter oplysninger om dine apps

Brug søgefeltet til at søge efter apps, selvstudier, hjælpeartikler, skabeloner og Adobe Stock-aktiver. De mest relevante resultater vises.

Vis planer

Vis de planer, der er tilgængelige for dig. Vælg knappen Vis planer for at skifte plan.

Få hjælp

Vælg ikonet Hjælp , hvis du har brug for hjælp eller ønsker at kontakte og kommunikere med Adobe-fællesskabet.

• Få hjælp: Gå til Adobe Help Center, hvor du finder svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål og hjælp til din konto og dine apps.
  • Spørg i brugerforummer: Kontakt eksperterne for at få svar på dine spørgsmål.
  • Kontakt os: Vælg denne mulighed for at chatte med os, hvis du oplever vedvarende problemer.

Vis meddelelser

Tryk på ikonet Meddelelsesklokke  for at få vist alle de meddelelser, du har modtaget. Creative Cloud-meddelelser er typisk opdateringer om dine apps, din medlemskabsstatus, hændelser relateret til dine apps og tjenester, beskeder fra andre brugere i fællesskabet og vigtige meddelelser fra Adobe. Klokkeikonet viser et rødt mærke, hver gang du modtager en ny meddelelse, så du bliver opmærksom på den.

Administrer din konto

Vælg ikonet Profilmenu  for at se dit Adobe ID eller logge ud af din Adobe-konto. Du kan også få adgang til dine kontooplysninger ved at vælge Adobe-konto i menuen Profil.

Adobe-ikon

Klik på Adobe-ikonet  for at gå til hjemmesiden for adobe.com.