Find cloud-dokumenter, der er delt med dig

Find ud af, hvordan du finder og åbner cloud-dokumenter, som du er inviteret til at redigere, gennemgå eller kommentere.

Sådan åbner du cloud-dokumenter, der er delt med dig

Du kan nemt finde de cloud-dokumenter, som andre har delt med dig, på fanen Filer i Creative Cloud-computerappen.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   på Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen.)

2. Gå til fanen Filer, vælg Delt med dig i venstre sidepanel.

Gå til fanen Filer, og vælg Delt med dig

3. Vælg det cloud-dokument, som du vil åbne, og højreklik på det. Vælg Åbn (eller Åbn i).

Åbn dit cloud-dokument

Hvis du ikke har installeret den app, som cloud-dokumentet skal åbnes i, bliver du bedt om at installere den.

Bemærk: Du kan også finde de cloud-dokumenter, som er delt med dig, på fanen Delt med dig i dine Creative Cloud-apps og på Creative Cloud-webstedet.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?