Lær, hvordan du åbner Creative Cloud-apps efter installation.

Hvor er mine apps?

Når du downloader og installerer Creative Cloud-apps, installeres de samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, f.eks. i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (Mac OS).

Med Creative Cloud-computerprogrammet kan du nemt få et overblik over alle dine Creative Cloud-apps og starte dem med et enkelt klik. Du kan også starte dine apps på samme måde, som du normalt starter en app på din computer, dvs. fra deres installerede placering.

Start apps ved hjælp af Creative Cloud-computerappen

1. Klik på ikonet Creative Cloud, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS), for at åbne Creative Cloud-computerappen. Hvis den ikke allerede er markeret, skal du klikke på fanen Apps øverst i vinduet.

Følg disse trin for at starte en app ved hjælp af Creative Cloud-computerappen:

2. Hvis du vil starte en installeret app, kan du finde appens ikon i panelet Apps og klikke på Åbn.

Bemærk:

Nogle få apps, såsom Touch App-plugins eller Gaming SDK, kan ikke startes fra Creative Cloud-computerappen. Hvis du vil starte disse apps, kan du bruge den alternative metode (start af apps fra en installeret placering).

Bemærk:

Som standard startes Creative Cloud-computerprogrammet, når du logger på din computer. Hvis du ikke kan se ikonet for Creative Cloud, har du muligvis afsluttet programmet. Du kan starte det igen:

• Windows: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Du kan manuelt hente Adobe Creative Cloud-computerappen ved at besøge siden Creative Cloud-computerapp.

Start apps fra den installerede placering

Mac OS

Creative Cloud-computerprogrammet henter og installerer apps i programmappen. Brug Finder til at navigere til programmappen, og dobbeltklik derefter på appens ikon for at starte programmet.

Du kan nemmere få adgang til en app ved at trække appens ikon til docken. Der er flere oplysninger på siden Mac Basics: The Dock på Apples websted.

Mappen Programmer

Windows 8

Creative Cloud-computerprogrammet installerer dine apps i mappen Programmer. Det opretter også genveje på startskærmen eller i startmenuen.

Start dine installerede apps fra startskærmen. Åbn startskærmen ved at bruge Windows-tasten eller -ikonet. Rul skærmbilledet for at finde appen, og klik derefter på den for at starte den.

Der er flere oplysninger på siden Selvstudie om startskærmen på Microsofts websted.

Startskærm

Windows 7

Når din Creative Cloud-app er installeret, tilføjes appgenveje til produktmenuerne i Windows. Vælg Start > Alle programmer, og klik på appen.

Du kan nemmere få adgang til dine apps ved at fastgøre genvejen til proceslinjen. Vælg Start > Alle programmer, højreklik på appens navn, og vælg Fastgør til proceslinje.

Fastgøre til proceslinje