Hvordan får jeg adgang til mine Creative Cloud-filer?

Vi udvikler og forbedrer hele tiden Creative Cloud-tjenesterne, herunder den måde, Creative Cloud hjælper dig med at arbejde på kreative projekter sammen med andre på en mere effektiv måde. Derfor kan forekomme nogle ændringer i, hvordan du får adgang til dine Creative Cloud-filer og -ressourcer i Creative Cloud-programmerne.

Hvad er ændret?

• Dit arbejde > Filer er blevet omdøbt til Filer > Dine filer
  • Biblioteker hedder nu Dine biblioteker. Dine biblioteker og offentlige biblioteker dukker begge op her.
  • Sektionen Publiceret er nu tilgængelig på Filer > Dine filer.
  • Hvis du vil dele cloud-dokumenter, skal du gå til Creative Cloud-webstedet og vælge cloud-dokumentet. Vælg derefter Del. Vælg de tilgængelige muligheder for enten at invitere samarbejdspartnere til at redigere dit cloud-dokument eller dele det som et offentligt link.
  • Brug fanen Stock & Marketplace til at se Adobe Stock-aktiver og installere skrifttyper og plug-ins.
  • Brug fanen Lær til at komme godt i gang med en Creative Cloud-app og lære det grundlæggende.

Hvordan får jeg adgang til mine synkroniserede filer?

Du kan få adgang til dine synkroniserede filer på følgende måder::

• Du kan åbne den direkte fra Creative Cloud-computerappen. Åbn Creative Cloud-computerappen, og gå til Filer. Vælg Åbn synkroniseringsmappe i det venstre sidepanel nederst.
  • VælgeDine filer > Synkroniserede filer i sektionen Filer.

Hvis du har forslag til forbedringer, vil vi meget gerne høre fra dig. Hvis du har feedback eller kommentarer ang. de aspekter, der især er vigtige for dig i forbindelse med at administrere dit kreative indhold og samarbejde med andre, er du velkommen til at benytte vores brugerforum for feedback til Creative Cloud.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online