App-panelet viser ikke installerede Creative Cloud-apps

Problem

Programmerne vises ikke som installeret på fanen Apps i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Eller også vises de som installeret, men de kan ikke ses i startmenuen eller i programmappen.

Løsning

1. Klik på Log ud i menuen Profil i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Log af Creative Cloud-computerappen

2. Afslut Creative Cloud-klientprogrammet:

• Version 5.0 og nyere: Tryk på kommando+Q (macOS) eller Ctrl+W (Windows)
    • Version 4.9 og ældre: Klik på de tre lodrette prikker i øverste højre hjørne af Creative Cloud -skrivebordsprogrammet, og vælg Afslut.
  3. Gå til følgende placering, og omdøb opm.db:

• macOS: Macintosh HD/Brugere/[brugernavn]/Bibliotek/Application Support/Adobe/OOBE
    • Windows: C:\Brugere\[brugernavn]\AppData\Local\Adobe\OOBE

Omdøb til opm.db.old

4. Genstart Adobe Creative Cloud.

5. Log ind på  Creative Cloud-klientprogrammet.

Programmerne vises nu som installeret på app-panelet i Creative Cloud-appen.