Der vises ikke installerede Creative Cloud-apps i apps-panelet

Problem

Programmerne vises ikke som installeret på fanen Apps i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Eller også vises de som installeret, men de kan ikke ses i startmenuen eller i programmappen.

Løsning

1. Klik på Creative Cloud-appen, vælg Log ud i menuen Profil.

Vælg Log ud

2. Luk Creative Cloud-computerappen:

• Version 5.0 og nyere: Tryk på kommando+Q (macOS) eller Ctrl+W (Windows)
    • Version 4.9 eller ældre: Vælg ikonet med de tre lodrette prikker øverst til højre i Creative Cloud-computerappen, og vælg derefter Afslut.
  3. Gør følgende alt efter dit operativsystem.

macOS

a) Gå til System > Apps > Hjælpeprogrammer.

b) Vælg Nøglering adgang og fjern legitimationsoplysningerne for Adobe-brugeroplysninger .

Windows

a) Gå til Kontrolpanel > Bruger Konto > Credential Manager.

b) Vælg Windows-legitimationsoplysninger. Fjern derefter legitimationsoplysningerne for Adobe-brugeroplysninger.

Nøglering adgang

Legitimationsstyring

4. Genstart Adobe Creative Cloud.

5. Log ind på Creative Cloud-computerappen.

Programmerne vises nu som installeret på app-panelet i Creative Cloud-appen.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?