Programmerne vises ikke som installeret på fanen Apps i Creative Cloud-appen. Eller også vises de sominstalleret,men de kan ikke ses i startmenuen eller i programmappen.

Løsning

1. Klik på Log ud i menuen Profil i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

2. Klik på de tre lodrette prikker i øverste højre hjørne i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet,og vælg Afslut.

3. Gå til følgende placering, og omdøb opm.db:

• macOS: Macintosh HD/Brugere/[brugernavn]/Bibliotek/Application Support/Adobe/OOBE
    • Windows: C:\Brugere\[brugernavn]\AppData\Local\Adobe\OOBE

Omdøb til opm.db.old

4. Genstart Adobe Creative Cloud.

5. Logind påCreative Cloud-skrivebordsapp.

Logonskærm i Creative Cloud-appen
    Log på Creative Cloud-appen

Programmerne vises nu som installeret på app-panelet i Creative Cloud-appen.