Sort skærm ved login | Creative Cloud-computerapp

Problem

Creative Cloud-klientprogrammet viser en sort skærm ved login.

Løsninger

Løsning 1

1. Afslut Creative Cloud i Jobliste (tryk på Ctrl+Alt+Del, start Jobliste).
  2. Slet filen OPM.db fra C:\Brugere\{user_name}\AppData\Local\Adobe\OOBE\.
  3. Find C:\Programmer (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\ACC\.
  4. Højreklik på "Creative Cloud.exe".
  5. Vælg "Egenskaber".
  6. Vælg fanen "Kompatibilitet".
  7. Marker "Kør i 256 farver", og klik på "Anvend".
  8. Start Creative Cloud-skrivebordsapp.
  9. Log ind med dit Adobe ID og din adgangskode.
  10. Afslut Creative Cloud-klientprogrammet.
  11. Fjern markeringen for "Kør i 256 farver" fra fanen "Kompatibilitet" under "Egenskaber".
  12. Start Creative Cloud-klientprogrammet.

Løsning 2

1. Start computeren i "Fejlsikret tilstand med netværk"

Trin til at starte i fejlsikret til stnad med netværk findes nedenfor:

Windows 7 :

http://windows.microsoft.com/da-dk/windows/advanced-startup-options-including-safe-   mode#1TC=windows-7

Windows 8 :

http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-8/windows-startup-settings-safe-mode

2. Start Creative Cloud-klientprogrammet, og kontrollér.

3. Genstart computeren.