Når du starter nogle Creative Cloud-programmer, blinker programvinduet, hvorefter programmet lukkes, uden at der vises en fejlmeddelelse.

Løsning

Log af din Creative Cloud-konto, og log derefter på igen. Herved nulstilles kontooplysningerne, hvilket gør det muligt for Creative Cloud-programmet at starte.

1. Mac OS: Åbn Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Windows:  Åbn menuen Start, klik på Søg, og skriv Adobe Creative Cloud.

2. I din profilmenu skal du klikke på Log af.

3. Du logger på igen ved at indtaste dit Adobe ID (normalt din e-mail) og din adgangskode og derefter klikke på Log på.

Bemærk:

Hvis Creative Cloud-programmet lukkes uden en fejlmeddelelse, skal du se Creative Cloud-programmet lukkes umiddelbart efter start.