Problem: Creative Cloud-apps lukker igen umiddelbart efter start

Når du starter Creative Cloud-appen, vises den på proceslinjen (Win) eller i Finder (MAC) og afsluttes derefter uden en fejlmeddelelse.

Løsning

MAC OS

1. I Finder skal du vælge Gå > Gå til mappe og indtaste Bibliotek/Application Support/Adobe.
  2. Ctrl-klik på mappen, og vælg Vis info.
  3. Udvid afsnittet Deling og tilladelser.
  4. Klik på låsikonet i nederste højre hjørne. Indtast administratorbrugernavnet og -adgangskoden, når du bliver bedt om det, og klik på OK.
  5. Indstil rettighederne:
    1. System: læse/skrive
    2. Admin: skrivebeskyttet
    3. Alle: skrivebeskyttet
  6. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Anvend på indbygget element. Luk dialogboksen Vis info.

Windows 8/7

• Windows 64 bit: Gå til Start > Computer > C (primær) drev> Programfiler (x86).
  • Windows 32 bit: Gå til Start > Computer > C (primær) drev> Programfiler.
  1. Højreklik på Adobe-mappen og vælg Egenskaber.
  2. Klik på fanen Sikkerhed og indstil rettighederne:
    1. Administratorer: fuld kontrol
    2. System: fuld kontrol
  3. Klik på Avanceret, og acceptér, hvis du bliver spurgt, elevationsanmodningen Brugerkontokontrol (User Account Control, UAC).
  4. Klik på fanen Ejer, vælg Administratorer og klik på Rediger.
  5. Vælg Erstat ejer af underbeholder og objekter. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.
  6. Klik på fanen Tilladelser og klik på Skift tilladelser.
  7. Vælg Erstat alle tilladelser til underordnede objekter med tilladelser, der kan nedarves fra dette objekt. Klik på OK, og klik derefter på Ja.
  8. Klik på OK, og klik derefter på OK i dialogboksen Windows Sikkerhed. Klik på OK for at lukke dialogboksen Avancerede sikkerhedsindstillinger.

MAC OS (kun)

1. I Finder skal du vælge Gå > Gå til mappe og indtaste ~Bibliotek/Application Support/Adobe.
  2. Ctrl-klik på mappen, og vælg Vis info.
  3. Udvid afsnittet Deling og tilladelser.
  4. Klik på låsikonet i nederste højre hjørne. Indtast administratorbrugernavnet og -adgangskoden, når du bliver bedt om det, og klik på OK.
  5. Indstil rettighederne:
    1. System: læse/skrive
    2. Admin: skrivebeskyttet
    3. Alle: skrivebeskyttet
  6. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Anvend på indbygget element. Luk dialogboksen Vis info.

1. Du kan afinstallere programmerne Creative Cloud eller Creative Suite i Finder ved at gå ind i Programmer > Hjælpeprogrammer > Adobe Installers.
  2. Dobbeltklik på Afinstaller Adobe Creative Cloud.
  3. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre afinstallationen.
  4. Genstart computeren.
  5. Download værktøjet Adobe Creative Cloud Cleaner til Mac: AdobeCreativeCloudCleanerTool.zip Hvis du bliver bedt om at hente eller gemme filen, skal du klikke på Gem fil for at overføre den til computeren.
  6. Dobbeltklik på AdobeCreativeCloudCleanerTool.zip for at pakke filen AdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg ud.
  7. Du kører Adobe Creative Cloud Cleaner ved at dobbeltklikke på filen AdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg.
  8. Dobbeltklik på værktøjet Adobe Creative Cloud Cleaner, og følg anvisningerne på skærmen i den viste rækkefølge:
    1. Vælg dit sprog: Indtast e for engelsk eller j for japansk, og klik derefter på Return.
    2. Gennemse Adobes slutbrugerlicensaftale: Indtast j for at acceptere eller n for ikke at acceptere aftalen (hvis du ikke accepterer, stoppes scriptet).
    3. Tryk på Enter.
    4. I menuen i øverste højre hjørne af scriptvinduet skal du vælge den version af appen, som du vil fjerne (Creative Cloud 2015).
    5. Tryk på Enter.
  9. Vælg den app, du ønsker at fjerne, i tabellen, og klik derefter på Ryd op. (Klik på Ryd op i alle, hvis du ønsker at rydde op i alle installationsfiler i den version af Creative Cloud-appen, du valgte i trin c.)
  10. Når du modtager meddelelsen "Adobe Creative Cloud Cleaner har kørt færdigt", skal du klikke på Afslut og genstarte computere.
  11. Når Adobe Creative Cloud Cleaner er færdig, skal du installere Creative Cloud- eller Creative Suite-programmet ved at klikke her

1. Du kan afinstallere Creative Cloud-appen på en af følgende måder:
    1. Windows 8, 7 eller Vista: Vælg Start > Kontrolpanel > Programmer > Programmer og funktioner.
    2. Windows XP Vælg Start > Kontrolpanel og dobbeltklik på Tilføj eller fjern programmer.
  2. Markér Creative Cloud-appen og klik på Fjern eller Afinstaller.
  3. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre afinstallationen.
  4. Genstart computeren.
  5. Download værktøjet Adobe Creative Cloud Cleaner til Windows: klik på linket for at downloade filen - AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe
    1. Hvis du bliver bedt om at hente eller gemme filen, skal du trykke på Gem fil for at overføre den til computeren.
  6. Højreklik på den fil, du har hentet (AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe), og vælg Kør som administrator.
  7. Følg anvisningerne på skærmen i denne rækkefølge:
  8. Vælg dit sprog: Indtast e for engelsk eller j for japansk, og tryk derefter på Enter.
  9. Gennemse Adobes slutbrugerlicensaftale: Indtast j for at acceptere eller n for ikke at acceptere aftalen (hvis du ikke accepterer, stoppes scriptet).
  10. Tryk på Enter.
  11. Vælg det program, du ønsker at fjerne: Indtast nummeret svarende til navnet på appen, og tryk derefter på Enter.
  12. Bekræft, at du vil fjerne produktet: Indtast y, og tryk derefter på Enter.
  13. Når meddelelsen "Adobe Creative Cloud Cleaner Tool er fuldført" vises, skal du trykke på Enter og genstarte din computer.
  14. Når systemet er genstartet, skal du downloade Creative Cloud-appen ved at klikke her.

MAC OS

1. Genstart maskinen i Fejlsikret tilstand. Klik her for komplette instruktioner.
  2. Når du er logget på, skal du starte Adobe Creative Cloud-appen og logge af og logge på. (Du kan få detaljerede anvisninger ved at klikke her)
  3. Når først du er logget på, burde det fungere i normal tilstand. Genstart computeren i normal tilstand, og kontrollér.
Windows 8/7

1. Tjek med producenten af din computer, hvordan du kommer til Fejlsikret tilstand.
  2. Når du er logget på, skal du starte Adobe Creative Cloud-appen og logge af.
  3. Log på igen i Fejlsikret tilstand, og når du er logget på, skal du genstarte computeren i normal tilstand for at kontrollere.

For oplysninger om, hvordan du logger ud og logger på, skal du klikke her