Med Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogram kan du nemt overføre filer mellem din computer og Creative Cloud-onlinelagerplads og synkronisere filer på flertallige enheder. Denne side besvarer almindelige spørgsmål om Creative Cloud-skrivebordsprogrammets krav og arbejde med filer.

Hvilke typer filer kan jeg overføre og se som eksempler med Creative Cloud?

På Creative Cloud kan du få vist mange filtyper som eksempler direkte i en webbrowser på computeren, tablet-pc'en eller på din smartphone. Disse filtyper omfatter PSD, AI, INDD, JPG, PDF, GIF, PNG, Photoshop Touch og Ideas med flere.

Hvilke operativsystemer understøtter Creative Cloud-skrivebordsprogrammet?

Creative Cloud-skrivebordsprogrammets systemkrav er som følger:

• Mac OS 10.9 og nyere
  • Windows 7 og nyere
  • Bredbåndsinternetforbindelse

Brugere, der kører Windows Vista og tidligere eller Mac OS 10.6.8 og tidligere, kan ikke installere Creative Cloud-appen. De skal bruge Adobe Application Manager.

Kan jeg installere skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet på mere end to computere med den samme konto?

Der er ingen begrænsning med hensyn til, hvor mange computere du kan installere skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet på med den samme konto.

Du kan synkronisere filer på flere computere. Aktivering er dog begrænset til to maskiner pr. person, der er tilknyttet abonnementet, og det er ikke muligt at anvende softwaren på disse enheder samtidig.

Du kan se flere oplysninger i Vilkår for brug. Se hvordan, du deaktiverer en Creative Cloud-licens på en maskine.

Er der en begrænsning på filstørrelsen?

På Creative Cloud Connection-webstedet kan du overføre filer på op til 5 GB. Hvis du prøver at overføre større filer, får du uventede fejl.

På Creative Cloud Connection-webstedet kan du overføre filer på op til 1 GB. Hvis du prøver at overføre større filer, får du uventede overførselsfejl.

Hvordan lukker jeg skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet?

Hvis du vil lukke Creative Cloud-appen, skal du klikke på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af Creative Cloud-appen.

Derefter skal du trykke på Afslut nederst på menuen.

Hvis du vil genstarte skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet, kan du finde programmet et af følgende steder:

Mac OS: /Programmer/Adobe Creative Cloud/

Windows 8 og 7: C:\Programmer\Adobe\Adobe Creative Cloud\ACC

Bemærk:

Når skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet genstartes, opdateres listen med tilgængelige opdateringer og installerede programmer.

Programmet starter automatisk, næste gang du logger på. Du kan deaktivere dette under indstillinger.

Eksisterer filer stadig lokalt, når de flyttes til den lokale mappe Creative Cloud Files? Er de til rådighed, når forbindelsen afbrydes?

Når du flytter filer til den lokale mappe Creative Cloud Files, og skrivebordsversionen af Creative Cloud-appen kører, synkroniseres de automatisk med Creative Cloud. Du kan se disse filers status i Finder og Stifinder. Ved filer, der er i gang med at blive synkroniseret, er der blå pile, og ved de filer, der allerede er synkroniseret, er der et grønt flueben.

Synkroniseringen standses automatisk, hvis du ikke har forbindelse til internettet, og den genoptages, når forbindelsen bliver genetableret. Når forbindelsen er afbrudt, har du stadig fuld adgang til redigering af disse filer. Menu- og bakkeikonerne skifter status, så du kan se, om forbindelsen er oprettet/afbrudt, og om synkroniseringen er i gang.

Hvordan adskiller synkronisering med skrivebordsversionen af Creative Cloud-appen sig fra synkronisering med Touch Apps?

Skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet synkroniserer filer fra computeren til Creative Clouds onlinelager. Ved synkronisering i Touch Apps kopieres projekter oprettet i applikationerne over til dit online Creative Cloud-lager.

Hvad sker der, hvis jeg sletter filer fra mappen Creative Cloud Files?

Sletning af filer synkroniseres med Creative Cloud og eventuelle andre enheder, som er knyttet til kontoen. Filer, som slettes fra mappen Creative Cloud Files, placeres først i sektionen med arkiverede filer på siden med filer. Det samme sker for filer, der slettes på siden med filer.

Kvoten omfatter også arkiverede filer, så sørg for at slette filerne permanent, så der frigøres lagerplads. Du kan gennemse de arkiverede filer under Filer på webstedet Creative Cloud Assets, hvis du vil gendanne, fortryde arkivering af eller permanent slette filer for at frigøre lagerplads.

Hvordan flytter jeg filer mellem Adobe Touch Apps og Creative Cloud-apps?

Når du gemmer filer på Creative Cloud, kan du åbne dem ved hjælp af:

• Stationære computere og Creative Cloud-apps
  • Webbrowsere
  • Adobe Touch Apps

Hvis du vil kopiere filer fra din pc til en berøringsfølsom applikation, skal du gemme filerne i mappen Creative Cloud Files eller trække dem hertil. Tryk på ikonet for importér billede i din Touch App, vælg Creative Cloud, og vælg den Creative Cloud-fil, du vil overføre.

Du kan også kopiere filer fra Adobe Touch Apps til din pc ved hjælp af Adobe Creative Cloud. Alle de filer, du overfører til Creative Cloud fra en berøringsfølsom applikation, er i mappen Creative Cloud Files på din pc. Læs Samarbejde om mapper og biblioteker, hvis du ønsker yderligere oplysninger om overførsel af filer fra Adobe Touch Apps til Creative Cloud.

I hvilken rækkefølge synkroniseres filerne?

Filerne i mappen Creative Cloud Files synkroniseres alfabetisk efter biblioteksnavn.

Kan jeg synkronisere mellem to Creative Cloud-konti?

Du kan samarbejde med andre brugere og dele en mappe fra din Creative Cloud-konto med bestemte Creative Cloud-brugere. Herefter kan alle inviterede brugere samarbejde og bruge ressourcerne i den delte mappe. Samarbejdspartnere kan åbne, redigere, omdøbe, flytte og slette den delte mappes indhold. Se Samarbejde om mapper og biblioteker for flere oplysninger.

Kan jeg ændre standardplaceringen for Creative Cloud-filmappen?

Nej. Hvis du flytter eller sletter mappen, mens programmet kører, bliver du bedt om at lukke programmet, så du kan gendanne det manuelt. Den kan også blive automatisk gendannet, hvorved alle filerne på din konto bliver hentet ned.

Hvordan kopierer man Creative Cloud-filer til en Creative Cloud-kompatibel Touch App?

Der er to forskellige arbejdsgange. Du synkroniserer Touch App-projekter til Creative Cloud og importerer også CS-filer og -billeder fra Creative Cloud-kontoen til Touch Apps-projekter.

Touch App-filsynkronisering—De seneste iOS-versioner af Adobe Photoshop Touch, Adobe Proto, Adobe Ideas og Adobe Collage supportsynkronisering. Når synkronisering er slået til, kopieres de i Touch App indbyggede programfiler til skyen pr. applikation. Når du f.eks. opretter et projekt i PS Touch, kopieres kun en PSDX-fil til Creative Cloud. Disse filer kopieres desuden til mappen Creative Cloud Files på din computer. Åbn disse PSDX-filer i Photoshop efter at have installeret Touch App-ekstramodulerne.

Filimport– Med de nye Touch Apps kan du importere filer fra din Creative Cloud-konto på forskellige måder. Når du importerer, kan du gennemse miniaturerenderinger af de understøttede filer i Creative Cloud, herunder PSD'er, JPG'er, PNG'er, AI, INDD osv. Ved import opretter skyen en gengivelse, som importeres til dit projekt. Disse større Adobe-filer kopieres ikke til din iOS-enhed.

Er det kun ændringerne, der overføres, når jeg gemmer en redigeret fil? Eller bliver jeg nødt til at vente på en overførsel af hele filen igen?

Når du ændrer en fil, synkroniseres hele filen. Differentiel synkronisering eller synkronisering på blokniveau understøttes ikke på nuværende tidspunkt.

Kan man annullere synkroniseringen af filer fra en Touch App?

Ja. Tryk på Creative Cloud-ikonet i Organizer, og slå synkronisering fra.

Hvordan kan jeg kontrollere statussen for filer i synkroniseringskøen?

Når du klikker på ikonet for skrivebordsversionen af Creative Cloud-appen på proceslinjen (Windows) eller på menulinjen (Mac), vises den aktuelle status for eventuelle filer i kø. Der er også angivet et anslået færdiggørelsestidspunkt for synkroniseringsprocessen. Elementer med et grønt flueben på miniaturen i mappen Creative Cloud Files har afsluttet synkroniseringen. Nye filer eller filer, der er er blevet redigeret, har et ikon med blå pile for at indikere, at de står i kø til at blive synkroniseret.

På Mac-computeren kan jeg se, at alle filer synkroniseres, men menuikonet er væk?

Hvis menuikonet ikke er synligt, er præferencen for at vise eller skjule ikonet slukket. Gå til Systempræferencer under Creative Cloud for at tænde den.