Adobe håber, at din brug af Creative Cloud-filsynkroniseringsfunktion er uden problemer, men der er nogle få kendte problemer, som brugere er kommet ud for, når de bruger programmet. Hvis du løber ind i et af disse problemer og ikke kan løse dem, skal du spørge en ekspert på Hosting af filer, synkronisering og samarbejdsforum eller kontakte support.

Synkronisering i batchsekvenser

Creative Cloud filsynkronisering bruger en serialiseret batchtilstand af synkronisering, så nogle gange vises de nyeste meddelelser/præcise værdier ikke med det samme. Dette problem er kun midlertidigt, og det løser sig selv efterhånden, som dine køer bliver synkroniseret.

Hvis du for eksempel trækker flere hundrede ind i mappen på skrivebordet, bliver de behandlet i grupper. Når et batch er synkroniseret, begynder synkroniseringen af det næste batch.

Hvis du foretager ændringer i webbrowseren eller på en anden enhed, behandles og færdiggøres den første handling inden de efterfølgende forespørgsler i køen. Derfor ser du ikke altid alle dine forespørgsler blive opdateret med det samme i alle situationer (din iPhone, bærbare computer eller andre synkroniseringsenheder).

Lad de ventende synkroniseringer køre færdigt, hvis du kommer ud for uventede resultater i én situation. Hver forespørgsel bliver opdateret og afspejler din forespørgsel, når de foregående batch er færdigbehandlet. Der er forbedringer af denne adfærd under udarbejdelse, så problemet bliver snart løst.

Synkronisering af store filer

Hvis du indkopierer en stor fil ind i Creative Cloud-filmappen, bliver filen ikke synkroniseret, før den er helt indkopieret i mappen. Efterhånden som filen bliver kopieret, bliver filen markeret, og i Creative Cloud-programmet får du meddelelsen: "Kan ikke synkronisere fil(er)". Når kopieringen er færdig, begynder synkroniseringen til Creative Cloud.

Anslåede tider til filsynkronisering

Under synkronisering af mange filer kan du se uforholdsmæssigt meget resterende tid. Efterhånden som synkroniseringsfunktionen behandler filerne, bliver angivelsen af den resterende tid mere nøjagtig. Vent et øjeblik, hvis du ser uforholdsmæssigt meget resterende synkroniseringstid. Efterhånden som synkroniseringsfunktionen opdaterer de resterende tider, vil du se mere rimelige anslåede tider.

Slet filer permanent for at frigøre kvote

Slettede filer medregnes i kvotebrug. Slet filer permanent på siden Creative Cloud Files for at frigøre plads. Permanent sletning af et stort antal filer på Creative Cloud-webstedet kan tage et stykke tid.

Permanent sletning af i Windows

Når du har slettet filer permanent fra webklienten og derefter synkroniserer, bliver kvoteforbruget ikke altid vist korrekt i Windows. Slå synkronisering fra og derefter til igen for at se en nøjagtig opdatering.

Synkronisering over kvoten

I din sidste synkronisering kan du overskride kvoten med en enkelt fil med op til 1 GB, inden synkroniseringen viser en fejl om overskredet kvote. For eksempel kan menuen vise: 150 % brugt (3 GB af 2 GB).

Første start i Windows

Ved første start genstartes Windows Explorer. Genstarten aktiverer statusikoner for synkronisering. Efter første start eller efter at have logget af eller på er der derudover en forsinkelse på 30-45 sekunder, før dialogen Log på vises.