Fejl 1002: Creative Cloud-klientprogrammet kunne ikke opdateres

Hvis du får fejlmeddelelsen "Creative Cloud-klientprogrammet kunne ikke opdateres (fejlkode: 1002)", når du forsøger at opdatere Creative Cloud-klientprogrammet, kan du prøve at løse problemet ved at følge nedenstående trin:

1. Klik på Prøv igen for at prøve at køre opdateringen igen.
  2. Genstart computeren, og prøv derefter at opdatere Creative Cloud-klientprogrammet igen.
  3. Gælder kun for macOS:
    1. Kør kommandoen ls -ld /tmp i Terminal.
    2. Hvis outputtet er lrwxrwxrwt, og især hvis det sidste bogstav er t, skal du køre kommandoen sudo chmod -h -t /tmp.
    3. Klik på Prøv igen for at prøve at køre opdateringen igen.
  4. Afinstaller Creative Cloud-klientappen.

Derefter skal du hente og installere Creative Cloud-klientprogrammet.