Begrænset adgang til Adobe-programmer eller -tjenester

Med Creative Cloud Cleaner Tool kan du løse de problemer, der giver følgende fejlmeddelelser:

• "Du har muligvis begrænset adgang til Adobe-programmer eller -tjenester".
Fejlmeddelelse om begrænset adgang
Programmet kan også benyttes, hvis én af følgende fejlmeddelelser vises fejlagtigt:
  • Creative Cloud-programmerne er til rådighed som prøveversion.
  • Udløb af prøveperiode
  • "Det var ikke muligt at aktivere [produktnavn]. Der kræves produktaktivering, for at dette produkt kan bruges..."
Værktøjet redigerer Adobe-relaterede poster i dine værtsfiler, så computeren kan få adgang til
vores aktiveringsservere og give dig fuld adgang til det produkt, du har købt.

Sådan downloades og bruges Creative Cloud Cleaner Tool

Følg disse trin for at løse problemet:

Windows

1. Højreklik på den overførte fil AdobeCreativeCloudCleanerTool.exe, og vælg Kør som administrator.

Kør som administrator
  2. Vælg sprog: Indtast f.eks. E for engelsk eller J for japansk, og tryk derefter på Enter.

3. Læs Adobes slutbrugerlicensaftale, og tast Y for at acceptere eller N for at afslå. Tryk på Enter.

4. Tryk på 12 for at vælge funktionen Løs problemer med værtsfiler. Tryk på Enter.

5. Bekræft, at du ønsker at løse problemerne med værtsfilerne: Indtast J, og tryk derefter på Enter. Værktøjet retter din værtsfil og viser antallet af rettede indtastninger.

6. Når du modtager meddelelsen "Adobe Creative Cloud Cleaner har kørt færdigt", skal du trykke på Enter og genstarte computeren.

Mac OS

1. Du kører Adobe CC Cleaner ved at dobbeltklikke på filen AdobeCreativeCloudCleanerTool.dmg.

2. Vælg dit sprog: Indtast E for engelsk eller J for japansk, og tryk på Retur.

3. Læs Adobes slutbrugerlicensaftale, og skriv Yfor at acceptere eller N for at afslå. Tryk på Return.

4. Vælg Løs problemer med værtsfiler i tabellen for at reparere værtsfilerne, og klik på Ryd op.

5. Når du modtager meddelelsen "Adobe Creative Cloud Cleaner har kørt færdigt", skal du klikke på Afslut og genstarte computeren.