Hvis en ny version af et Creative Cloud-program mangler i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, kan du prøve en af disse metoder til at opdatere programpanelet. Den nye version vil derefter komme frem som download i skrivebordsprogrammet.

Log af og log derefter på Creative Cloud-programmet igen

At logge af og derefter på igen kan nulstille Creative Cloud-programmet og få systemet til at opdatere listen over tilgængelige programmer.

1. Klik på Creative Cloud-ikonet på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS) for at åbne Creative Cloud-skrivebordsappen.

2. I din profilmenu skal du klikke på Log af.

3. Du logger på igen ved at indtaste dit Adobe ID (normalt din e-mail) og din adgangskode og derefter klikke på Log på.

Download nye programmer direkte fra webstedet

Du kan også downloade den nyeste version af softwaren direkte på Adobe.com

1. Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID og adgangskoden.

2. kataloget over Creative Cloud-apps skal du klikke på knappen "Download" ved den app, du vil downloade. Appen downloades.