Fjern genvejen til mappen Creative Cloud-filer i navigationspanelet | Windows

Problem

Når du installerer Creative Cloud-appen på computeren, oprettes der en mappe med navnet Creative Cloud-filer på computeren, og en genvej til denne mappe fastgøres i navigationspanelet i Windows.

Nogle gange kan du have brug for at fjerne denne genvej fra navigationspanelet. Selvom genvejen fjernes, kommer den igen, når Creative Cloud-appen på computeren opdateres eller geninstalleres.

Genvej til mappen Creative Cloud-filer i navigationspanelet

Løsning

Følg nedenstående trin for at foretage ændringer i registreringsdatabasen, som vil frigøre genvejen til mappen Creative Cloud-filer fra navigationspanelet og forhindre, at genvejen vises igen.

Bemærk:

Mappen Creative Cloud-filer bruges til at synkronisere eller overføre elementer til Creative Cloud, og denne genvej er beregnet på at gøre det nemmere at navigere til denne mappe. Det anbefales kun at frigøre genvejen, hvis du ikke bruger funktionen til filsynkronisering.

1. Download PinCCF.zip, og pak den ud til skrivebordet.

2. Dobbeltklik på unPinCCF.reg i den mappe, som du pakkede ud af zip-filen.

Bemærk:

Hvis du senere ønsker genvejen til mappen Creative Cloud-filer tilbage i navigationspanelet, skal du finde og dobbeltklikke på rePinCCF.reg i mappen med de udpakkede filer og følge nedenstående trin.

3. Der vises en meddelelse, hvor du bliver bedt om at bekræfte, at du vil føje unPinCCF.reg til registreringsdatabasen. Klik på Ja.

4. Du får en bekræftelsesmeddelelse, når registreringsdatabasen er opdateret. Klik på OK.

5. Genstart computeren.