Følg fremgangsmåden herunder for at komme i gang med din Adobe Illustrator-software.

Sådan downloader og installerer du Illustrator

ai_appicon_128

Installering for første gang eller på en ny enhed?
Klik på Hent Illustrator til computer nedenfor for at begynde at downloade på dit skrivebord. Følg vejledningen på skærmen for at logge på og installere. Hvis dette er første gang, du installerer et Creative Cloud-program, installeres Creative Cloud-klientprogrammet også.

Du har allerede adgang til Illustrator på iPad, hvis du er Creative Cloud-abonnent. Bare download appen og tag din kreativitet til nye steder. Klik på Hent Illustrator til iPad nedenfor for at begynde at downloade og følge instruktionerne på skærmen for at logge på og installere.

Har du brug for hjælp med dit abonnement?

Jeg købte det forkerte abonnement. Hvordan skifter jeg abonnement?

Her kan du læse om, hvordan du skifter til et andet Adobe-abonnement eller ændrer lagerpladsen eller faktureringsfrekvensen for dit aktuelle abonnement.

Hvorfor skal jeg logge ind for at bruge Illustrator?

Du skal logge på jævnligt af hensyn til licensvalidering – hver 30. dag for månedsmedlemmer og hver 99. dag for årsmedlemmer. Du skal også logge ind, når du downloader eller opdaterer Illustrator. Yderligere oplysninger finder du i Log ind for at aktivere dine Adobe-apps.

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang startede en testversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan læse mere i Find og udskriv din Adobe-faktura.