Følg fremgangsmåden herunder for at komme i gang med din Adobe Illustrator-software.

Sådan downloader og installerer du Illustrator

laptop-download

Klik på Download Illustrator herunder for at begynde at downloade Illustrator. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis prøveversion. Du downloader din abonnementsversion, når du logger ind.)

Få hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang startede en testversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login

Hvorfor skal jeg logge ind for at bruge Illustrator?

Du skal logge ind med jævne mellemrum af hensyn til licensvalideringen – hver 30. dag for månedsbaserede medlemmer og hver 99. dag for årsbaserede medlemmer. Du skal også logge ind, når du downloader eller opdaterer Illustrator. For mere information se Log på og log af for at aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apps.

Kan jeg installere Illustrator på en anden computer?

Du kan installere Illustrator og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af dine andre computere. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan få flere oplysninger i Udskriv kvittering eller faktura for betaling.