Sådan afinstallerer du Adobe Muse CC fra Mac OS og Windows (XP, version 7, and version 8) helt

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Hvis du vil afinstallere Muse CC fuldstændigt på computeren, skal du bruge Creative Cloud-skrivebordsappen (se Afinstaller eller fjern Creative Cloud-apps).Hvis du hellere vil foretage afinstallationen manuelt, skal du læse det relevante afsnit nedenfor.

Mac OS

1. I Finder skal du gå til HD > Programmer > Hjælpeprogrammer > Adobe Installers.

Afinstallation af Muse
  2. I mappen Adobe Installers skal du dobbeltklikke på Fjern Adobe Muse.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre afinstallationen.

Windows XP

1. Gå til Start > Kontrolpanel > Tilføj eller fjern programmer.

2. Find Adobe Muse på listen over programmer, marker det, og klik på Fjern.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre afinstallationen.

Windows 7

1. Gå til Start > Kontrolpanel > Programmer og funktioner

2. Find Adobe Muse på listen over programmer, og dobbeltklik på det.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre afinstallationen.

Windows 8

1. Højreklik i det nederste venstre hjørne af skrivebordet/startskærmen, og vælg Kontrolpanel i pop op-menuen.

2. I Kontrolpanel skal du vælge Fjern et program under kategorien Programmer.

Afinstallation af et program
  3. Find Adobe Muse på listen over programmer, og dobbeltklik på det.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre afinstallationen.