Kom i gang med nye, spændende designfunktioner. Opret effektivt til flere skærme og enheder samt print og grafisk design – alt sammen på et uendeligt lærred. Læs videre for at få mere at vide om nogle af de mange nye Photoshop-designfunktioner

Bemærk:

Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

templates_stock

Kom godt i gang med dine projekter

Når du opretter et dokument i Photoshop, kan du, i stedet for et tomt lærred, bruge en række forskellige skabeloner fra Adobe Stock. Skabeloner indeholder Stock-aktiver og -illustrationer, som du kan bygge videre på for at færdiggøre dit projekt.

Ud over skabeloner kan du også oprette et dokument ved at vælge en af adskillige forudindstillinger, der er tilgængelige i Photoshop, eller oprette dine egne størrelser. Du kan også gemme dine egne forudindstillinger, så du kan bruge dem igen og igen.

Få mere at vide ...

Creative Cloud Libraries

Creative Cloud Libraries

Creative Cloud Libraries, der er drevet af Adobe CreativeSync-teknologi, gør dine foretrukne aktiver tilgængelige for dig, hvor som helst, når som helst, og på alle enheder.

Del og samarbejd om biblioteker med alle, der har en Creative Cloud-konto. Når du føjer samarbejdspartnere til et bibliotek, kan du vælge det tilladelsesniveau, de skal have. Du kan også oprette biblioteker, som andre kan følge og få opdateringer om.

Få mere at vide ...

v3_SQD

SVG-skrifttyper

Photoshop understøtter SVG-skrifttyper, inklusive emoji-skrifttyper. Du kan kombinere flere forskellige emoji SVG-skrifttypetegn for at lave nye glyffer. Du kan f.eks. lave landeflag eller ændre hudfarven på enkeltperson-standardtegn.

Få mere at vide ...

Work with Adobe experience

Arbejd med Adobe Experience Design CC (Preview)

Bring dine Photoshop CC-aktiver direkte ind i Adobe XD, det nye alt i et-værktøj, der kan bruges til at designe og lave prototyper af brugeroplevelser til websites og mobilapps.

Prøv det nu ...

Tegnebrætter

Tegnebrætter

Tegnebrætter er ideelle til responsivt design og multiskærmdesign og giver dig mulighed for at oprette flere layouts i forskellige størrelser, lægge dem ud i et enkelt dokument og se dem alle på én gang. Du kan eksportere tegnebrætter enkeltvis eller flere ad gangen. Du kan nu kopiere et lag eller en laggruppe ind i andre tegnebrætter, hurtigt ændre tegnebrætbaggrunde og se tegnebrætter med gennemsigtige baggrunde.

Få mere at vide ...

Nye eksportindstillinger

Nye eksportindstillinger

Eksporter tegnebrætter, lag, laggrupper eller et helt Photoshop-dokument som JPEG-, GIF-, PNG-, PNG-8- eller SVG-billedressourcer. Brug Hurtig eksport-kommandoer til at generere aktiver i almindeligt benyttede billedressourcer med et enkelt klik. Integrer farveprofiler i PNG- eller JPG-filer. Tilpas alle eksportindstillinger til dine krav i Indstillinger.

Få mere at vide ...

Select and Mask

Markerings- og afmaskningsmellemrum

Det er nu hurtigere og nemmere end nogensinde før at oprette nøjagtige markeringer og masker i Photoshop. Et dedikeret nyt arbejdsområde hjælper dig nu med at foretage præcise markeringer og masker. Brug værktøjer som Juster kantpenselværktøj til nemt at separere forgrunds- og baggrundselementer og meget mere.

Få mere at vide ...

v2_match font_2

Sammenlign skrifttype

Nu behøver du ikke længere prøve at gætte, hvilke skrifttyper der bruges – lad i stedet Photoshop CC gøre det hårde arbejde for dig. Takket være magien ved intelligent billedbehandlingsanalyse kan Photoshop CC ved hjælp af blot et billede af en latinsk skrifttype bruge maskinlæring til at registrere, hvilken skrifttype det er og matche den med licenserede skrifttyper på din computer eller på Typekit samt anbefale lignende skrifttyper.

Få mere at vide ...

Adobe Stock-integration

Adobe Stock-integration

Når du arbejder med aktiver på Adobe Stock-websitet, kan du nu åbne dit valgte aktiv i Photoshop direkte fra websitet. Du kan også føje forhåndsvisninger med vandmærke eller billeder med licens til et hvilket som helst af dine biblioteker. I Photoshop kan du derefter bruge billederne i dine dokumenter som bibliotekssammenkædede aktiver.

Den nye filtrerede søgning på Adobe Stock-siden og dine biblioteksaktiver gør det nemmere at finde aktiver. Desuden har Adobe Stock-aktiver, du har købt licens til, et badge, så de er nemme at identificere, mens videoaktiver har forhåndsvisninger med link.

Få mere at vide...

Photoshop overalt

Photoshop overalt

Mobilapps som f.eks. Photoshop Mix, Photoshop Sketch, Adobe Comp CC og Adobe Capture CC udvider mulighederne i Photoshop til dine enheder, så du kan oprette stærke design ved skrivebordet eller på farten. Prøv noget nyt! Brug f.eks. Capture CC på dit mobile udstyr for at ændre et hvilket som helst billede til et mønster. Gem det i et Creative Cloud-bibliotek, og brug det derefter som mønster eller mønsterudfyldning i dine Photoshop-projekter.

Få mere at vide ...

v2_faster everyday tasks-02

Hurtigere dagligdagsopgaver

Photoshop CC åbner nu dokumenter hurtigere og har bedre reaktionsevne. Indholdsafhængig udfyldning er nu op til 3 x hurtigere med endnu bedre resultater. Skrifttypemenuen indlæser listen over skrifttyper op til 4 x hurtigere.

Flere lagtyper

Flere lagtyper

Føj nemt op til 10 forekomster af udvalgte lagtyper – herunder slagskygge, farveforløbsmaske, farvemaske, indvendig skygge og penselstrøg – til et lag eller en laggruppe, og rediger når som helst enhver type igen. Slip for rasteriserede effekter eller stabling i forskellige laggrupper.

Få mere at vide ...

Panelet Glyffer

Arbejd med glyffer

Brug det nye glyfpanel til at arbejde effektivt med glyffer. Gennemse alle tilgængelige glyffer i en skrifttype, se alternativer til valgte glyffer, få adgang til almindeligt anvendte glyffer, se og indsæt dine senest anvendte glyffer, og sortér glyffer for hurtigere at kunne søge. Anvend alternative glyffer for bestemte tegn direkte ved hjælp af en ny genvejsmenu. Placer markøren over en glyf for at se oplysninger som f.eks. glyf-ide, Unicode-værdi, Unicode-navn osv.

Få mere at vide ...

content aware technology-03

Indholdsafhængig beskæring

Photoshop CC anvender nu indholdsafhængig teknologi til intelligent at udfylde tomme områder, når du bruge beskæringsværktøjet til at rotere eller rette et billede op eller udvide dit lærred ud over billedets oprindelige størrelse.

Få mere at vide ...

Find skrifttyper hurtigere

Find skrifttyper hurtigere

Find hurtigt den skrifttype, du vil bruge, ved at stjernemarkere enkelte skrifttyper som favoritter. Du kan indsnævre søgningen ved at filtrere skrifttyper efter klassifikation, f.eks. Serif eller Sans Serif, eller efter visuel lighed. Søg blandt de skrifttyper, der er installeret på computeren eller synkroniserede Typekit-skrifttyper.

Få mere at vide ...

Import og eksport af SVG-filer

Import og eksport af SVG-filer

Åbn og placer oprindelige SVG-filer – der kan skaleres til enheder i alle størrelser eller enhver opløsning – i dine Photoshop-design. Du skal blot dobbeltklikke på objektet for at redigere det i Adobe Illustrator. Eksporter SVG-billedressourcer ved hjælp af den nye Eksportindstilling.

Få mere at vide ...

Forhåndsvisning af enheder

Forhåndsvisning af enheder

Få realtidseksempler på dine designs på flere iOS-enheder med den nye Forhåndsvisning af enheder og Adobe Preview CC-mobilappen. Ved dokumenter med tegnebræt viser Forhåndsvisning af enheder det korrekte tegnebræt ved at sammenligne størrelse og placering af tegnebræt med tilsvarende på den tilsluttede iOS-enhed.

Få mere at vide ...

Adobe portfolio

Adobe Portfolio

Brug Adobe Portfolio til hurtigt og nemt at oprette en smuk præsentationsside, hvor du kan vise dine Photoshop-billeder frem. Og nu når du bruger Portfolio, kan du oprette brugerdefinerede landings- og kontaktsider for at skabe bedre forbindelse med brugerne.

Prøv det nu ...