Grundlæggende

Hvad er Photoshop , og hvem er det til?

Adobe Photoshop er verdens mest avancerede digitale billedbehandlingsprogram. Det bruges af fotografer og designere samt af professionelle videoproducenter, som arbejder med web og video. Appen giver dig et ekstremt kraftigt og kreativt kontrolinstrument til behandling og sammensætning af 2D- og 3D-billeder samt videoredigering og billedanalyse. Og fordi Photoshop er en del af Adobe Creative Cloud, får du adgang til de seneste opdateringer og fremtidige udgivelser på samme tidspunkt, som de bliver tilgængelige. Få mere at vide om Creative Cloud.

Kan jeg bruge Photoshop på mere end én maskine?

Ja. Du kan hente og installere Photoshop på flere computere uanset operativsystem. Aktivering er dog begrænset til to maskiner pr. person med medlemskab. Se Vilkår for brug for yderligere oplysninger. Sådan deaktiverer du en Creative Cloud-licens på en maskine.

Jeg bruger Photoshop Elements. Hvorfor skulle jeg overveje at skifte til Photoshop?

Photoshop er den professionelle standard til billedredigering. Den bruges verden over af personer, som ønsker at skabe og redigere foto med overlegne resultater. Du skal overveje at opgradere til Photoshop , hvis du ønsker en mere komplet værktøjspakke til redigering af RAW-fotos, skabe sofistikerede billedsammensætninger, lave videoer og fremme din kreativitet med 3D-kreationer, 3D-redigering og maleredskaber.

Hvad er Photoshop Lightroom, og hvordan fungerer det med Photoshop?

Lightroom, som også er inkluderet i Creative Cloud, hjælper dig med hurtigt at importere, bearbejde, håndtere og fremvise mængder af fotos. Den tætte sammenknytning med Photoshop gør, at du nemt kan drage fordel af en uovertruffen retouchering og komposition på pixelniveau – og dermed opnå en professionel fotografisk løsning.

Indeholder Photoshop de funktioner, som tidligere kun fandtes i Photoshop Extended?

Ja. Photoshop indeholder det komplette sæt Photoshop-værktøjer, herunder 3D billedskabelse, 3D-redigering og kvantitativ billedanalyseværktøj, som tidligere kun fandtes i Photoshop Extended.

Hvilke kameraer understøtter Photoshop/Adobe Camera Raw?

Hvor kan jeg få mere at vide om de nye funktioner?

Se siden Nyheder for mere information.

Hvad er forskellen mellem Photoshop og de tidligere versioner?

Tekniske spørgsmål

Hvad er mindstekravene til systemet for at køre Photoshop?

Se systemkrav for at få flere oplysninger.

Hvor kan jeg stille spørgsmål af teknisk karakter eller spørgsmål om vejledning i forbindelse med Photoshop?

Besøg Photoshop-fora for at få svar fra produktteammedlemmer og andre ekspertbrugere.

Du kan også bruge følgende nyttige ressourcer:

Gratis prøver

Hvor kan jeg finde en prøveversion af Photoshop?

Med et gratis Creative Cloud-medlemskab kan du downloade en testversion af Photoshop – og andre programmer i Creative Cloud. Hvis du opgraderer til et Alle apps-abonnement, kan du hente den komplette version af alle Creative Cloud-programmerne.

Kan jeg konvertere min prøveversion til et betalingsabonnement?

Hvis du blev bedt om at indtaste dine betalingsoplysninger, før du downloadede Photoshop, bliver prøveversionen automatisk til et betalt abonnement, når prøveperioden slutter. Ellers kan du købe en plan direkte på Creative Cloud-websitet.

Købsmuligheder

Hvordan kan jeg købe Photoshop?

Få mere at vide om købsmulighederne på siden Creative Cloud-abonnementer.

Hvad er forskellen mellem Photoshops enkeltprogramabonnement, Creative Cloud Photography-plan og Photoshop Photography-programmet?

Lær at bruge Photoshop

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Photoshop?

Se Lær om Photoshop og support, og kom godt i gang – her er videoer og trin for trin-vejledninger, hjælpeindhold og links til ressourcer med omfattende produktsupport fra Adobe og vores dygtige community.

Hvor kan jeg finde manualen?

Du kan finde web- og PDF-versioner af Photoshop-manualen på siden Photoshop-brugerhåndbog. Læs Oversigt over nye funktioner for at få flere oplysninger om de nyeste funktioner i Photoshop.