Photoshop | Almindelige spørgsmål

Grundlæggende

Adobe Photoshop er verdens mest avancerede digitale billedbehandlingsprogram. Det bruges af fotografer og designere samt af professionelle videoproducenter, som arbejder med web og video. Appen giver dig et ekstremt kraftigt og kreativt kontrolinstrument til behandling og sammensætning af 2D- og 3D-billeder samt videoredigering og billedanalyse. Og fordi Photoshop er en del af Adobe Creative Cloud, får du adgang til de seneste opdateringer og fremtidige udgivelser på samme tidspunkt, som de bliver tilgængelige. Få mere at vide om Creative Cloud.

Ja. Du kan hente og installere Photoshop på flere computere uanset operativsystem. Aktivering er dog begrænset til to maskiner pr. person med medlemskab. Se Vilkår for brug for yderligere oplysninger. Sådan deaktiverer du en Creative Cloud-licens på en maskine.

Photoshop er den professionelle standard til billedredigering. Den bruges verden over af personer, som ønsker at skabe og redigere foto med overlegne resultater. Du skal overveje at opgradere til Photoshop , hvis du ønsker en mere komplet værktøjspakke til redigering af RAW-fotos, skabe sofistikerede billedsammensætninger, lave videoer og fremme din kreativitet med 3D-kreationer, 3D-redigering og maleredskaber.

Lightroom, som også er inkluderet i Creative Cloud, hjælper dig med hurtigt at importere, bearbejde, håndtere og fremvise mængder af fotos. Den tætte sammenknytning med Photoshop gør, at du nemt kan drage fordel af en uovertruffen retouchering og komposition på pixelniveau – og dermed opnå en professionel fotografisk løsning.

Se siden Nyheder for at få flere oplysninger.

Tekniske spørgsmål

Se systemkrav for at få flere oplysninger.

Besøg Photoshop-fora for at få svar fra produktteammedlemmer og andre ekspertbrugere.

Du kan også bruge følgende nyttige ressourcer:

Gratis prøver

Du kan downloade en prøveversion af Photoshop – og andre programmer i Creative Cloud. Hvis du opgraderer til et Alle apps-abonnement, kan du hente den komplette version af alle Creative Cloud-programmerne.

Hvis du blev bedt om at indtaste dine betalingsoplysninger, før du downloadede Photoshop, bliver prøveversionen automatisk til et betalt abonnement, når prøveperioden slutter. Ellers kan du købe en plan direkte fra siden med  Creative Cloud-planer.

Købsmuligheder

Lær at bruge Photoshop

Se Lær om Photoshop og support, og kom godt i gang – her er videoer og trin for trin-vejledninger, hjælpeindhold og links til ressourcer med omfattende produktsupport fra Adobe og vores dygtige community.

Du kan finde web- og PDF-versioner af Photoshop-manualen på siden Photoshop-brugerhåndbog. Læs Oversigt over nye funktioner for at få flere oplysninger om de nyeste funktioner i Photoshop.